Minden 170cm+os lány 50-55kg? :O
Figyelt kérdés
174cm vagyok és 62kg. Már nagyon szégyenlem magamat, mindenki ilyen 52-54kg, én meg több egy kicsivel mint 60...komolyan mindenki ilyen vékony?
A 60-62 kg nagyon sok?
2013. jún. 30. 17:05
11/15 anonim 

válasza:

Én is 175 54 kg vagyok és hasonlók a méreteim mint az utolsonak tehat érdekes ez a kg. Dolog. 95 58 88 comb 47 de nem vagyok deszkavékony olyan homokórás inkább van mllem meg seggem
12/15 anonim 

válasza:

Én 175-höz 63 vagyok, és egyáltalán nem érzem magam dagadtnak, és a környezetemből sem ilyen visszajelzéseket kapok. A combom kicsit vastagabb, ott van kb. 2 kg plusz, de ennyi.
13/15 anonim 

válasza:

Én 170 cm vagyok, és 56-57 kg. Szerintem ez még nem kevés a magasságomhoz, mert van alakom. Viszont barátnőm 173 cm és 54 kg, és alig vékonyabb nálam, pedig mindkettőnkön van izom, mert sportolunk. Szerintem a csontozattól is függ, hogy ki mennyi kg.
Amúgy ehhez a magassághoz a súlyod teljesen normális. Ha szeretnél fogyni, akkor fogyj, de ne vidd túlzásba, és sportolj, mert az alapból jót tesz az egészségednek!
15/15 anonim 

válasza:

Én 170 cm vagyok és 60 kg, a dagadttól elég távol állok, átlagos alakom van, sokak szerint vékony. De nekem egy csomó ismerősöm van hasonló súllyal, 170 cm felett a hatossal kezdődő súly teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!