Minden 170cm+os lány 50-55kg? :O
174cm vagyok és 62kg. Már nagyon szégyenlem magamat, mindenki ilyen 52-54kg, én meg több egy kicsivel mint 60...komolyan mindenki ilyen vékony?
A 60-62 kg nagyon sok?

Nem mindenki ilyen vékony. Az egyik barátnőm 170 magas 62kg, én szintén 170 és 54kg, és ugyanúgy nézünk ki. Én még izmosabb is vagyok nála egy kicsit. Genetika.
Arról nem is beszélve, hogy van aki ilyen magasan 60kgval is kórosan soványnak tűnik, más meg 53kgval még nagyon is csinos.

Nyilván nem minden lány, hisz te is kivétel vagy, de amúgy az az átlagos meg a szerintem (!) jól kinéző. Persze nem minden a testsúly, az elosztás meg sportolás, étkezés blabla is számít.
De amúgy végiggondolva, egyik barátnőm 177 centi és 53 kg, másik 174 kb és szintén, én 170 és ugyanúgy. A többi barátnőm is, aki elárulta, az is.
Köszönöm!
Akkor elbújhatok...remélem sikerül olyan 55-57-re lefaragni.

171 cm vagyok és 62 kg.
Régebben 53 kg voltam, szerettem volna hízni, de soha nem ment. Egész életemben azt kaptam mindenhonnan, hogy jajj de vékony vagyok. Nagyon rosszul esett! És örökre bennem marad sajnos. Olyan is volt, h nem mertem strandra menni. Utáltam a nyarakat, h le kellett vetkőzni.
Pedig nem sovány voltam, nem lógtak ki a csontjaim, csak vékony voltam.
30 éves vagyok egyébként és 6 hónapja szültem, azóta vagyok 62.
Így sokkal jobban érzem magam. Igaz, h nem bánnám, ha lemenne 5-6 kg, mert kicsit soknak találom ezt a 62-t, de a lelkem viszont most nyugodt, nem rossz érzés strandra/ utcára menni és nem kapom meg mindenhonnan, h fúúú de vékony vagyok!
Köszönöm!
Az a baj, hogy én így nem szívesen megyek strandra...sajnos nem eleve nem vagyok törékeny lány.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!