Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fotózásra jó lesz ez az...

Fotózásra jó lesz ez az összeállítás?

Figyelt kérdés

Ujjatlan, fekete, csipkés felső + csipkés, rózsaszín rövidnadrág. Jól látható, hogy a csipke mintája azonos a két ruhadarabon. És hozzá egy fekete pántos szandál. Ugyanez, amit linkeltem. Csak kicsit nagyobb sarokkal, és fekete. Vélemények?

[link]

2013. jún. 28. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem is ilyenem van:)

szerintem jó

2013. jún. 28. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen fotózás, de a cipő lehetne különlegesebb..!
2013. jún. 28. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
A fotózás stílusától függ elsősorban. A nadrág és az ujjatlan szerintem jó, de a szandált túl semlegesnek találom. Se nem túl nőies, se semmi, számomra kicsit unisex benyomása van. A csipke nagyon finom, nőies anyag, ezért szerintem lábbelinek is egy nőies, de egyszerű darabot kellene választani.
2013. jún. 29. 09:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Semmi különleges, kültéri fotózás.:) Nincs tétje, nem jelentkezem vele sehova, csak egy ismerős felajánlotta. Milyen cipőre gondoltatok? 16 éves vagyok egyébként.
2013. jún. 29. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
megint én :) igazából nekem maga a cipő nem tetszik, de a mentségére szóljon hogy a fekete mindenhez megy, és mivel egyszerű, akkor vegyél fel valami jó kis kiegészítőt. szerintem és határozott, nagy fülbevaló is oskat dobna a szereléseden. vagy akár egy karkötő, nyaklánc is :)
2013. jún. 29. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!