Jó összeállítás?
Figyelt kérdés
Szép ha egy lány natúr sminkel, vörös körömmel, hullámos hajjal, cicanadrággal egy hosszított felsővel megy ki az utcára? Vékony vagyok és magas. Képet nem küldök, de szeretnék egy fiúnak tetszeni. A fiúk a natúr vagy az erősebb sminket szeretik. És a vörös is jó választás körömlak szempontjából?2013. máj. 28. 18:02
1/8 anonim válasza:
Hajszíned milyen? Milyen a felső?
Amúgy lányként mondom, hogy nekem nem tetszik így, ahogy elképzeltem :D
Mármint a cicanadrág + hosszított felső.
Persze ez még nem jelenti azt, hogy csúnya, de ennek a kettőnek a párosítása általában katasztrófa. Legalábbis szerintem. :)
A natúr smink tökéletes, a fiúk tapasztalataim alapján nem szeretik a sok sminket.
A körmöket nem nézik, szóval jó a vörös is. :D Nekem sokszor van vörös körmöm. De csak akkor fesd ilyen élénkebb színekre, ha nem rágott, vagy csúnya a körmöd!
A hullámos haj is jó. :)
De ezt így nem lehet megmondani!!
Legalább a ruhákról rakj fel külön képet. Vagy valami hasonlóról! :)
2/8 anonim válasza:
én is vékony vagyok,de ha nagyon vékony vagy ne cicanadrágot vegyél fel hanem szük riflét innkább..,vörö köröm o.O ? oké.. viszont a fiuk a természetes lányokat szeretik nagyon kihivo sminket ne csinálj! :))
3/8 A kérdező kommentje:
2013. máj. 28. 18:34
5/8 A kérdező kommentje:
sötétbarna a hajam, egy picit kreol a bőrszínem és zöld a szemem.
2013. máj. 28. 18:35
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez a szerelés felejtős! :o
Egyáltalán nem tetszik.
7/8 anonim válasza:
nekem fiúként nem tetszene a vörös körömlakk, se az erős smink.
8/8 anonim válasza:
1-es válaszoló: cicanadrág + hosszított felső mért lenne gáz? Inkább cicanadrág + rövid felső a gáz... szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!