Srácok! Pici mell, lapos has, formás lábak. Ezek mellett rossz a kicsi mell?
Hát azért ez így túlzás :D Van jó ebbe a kategóriába is meg abba is, de nem ez a lényeg, mert ha olyan feje van mint Kvázimodó és Bányánszky Jolán néni közös gyermekének akkor tök mindegy, ha meg szép arca van akkor meg szintén mindegy, csak pont az ellenkezője miatt
Hát vannak fura dolgok az tuti.
A legjobb fenekű csajoknak van a legótvarabb feje sajnos. És tényleg! - gondolom a jó formákkal akarják kompenzálni a hányadék fejüket... EZ olyan mint a gazdag csávók akik emeltt zsírdisznók és rondák is. Csak kompenzálnak pénzzel.
Ezért is bukom ak is mellü lányokra. Nekik folyton kissebbségi érzésük van azért mert kicsiknek tartják a mellüket csak éppen azt jelejtik el hogy azok is tudnak baromi szexik lenni és mivel a mellükkel vannak elfoglalva hál' istennek nem torzitják el az arcukat többségben. Ezért helyes kiscsaj marad mindegyik...
I Love Kismell :D
"Nekik folyton kissebbségi érzésük van "
Ergo őket könnyebb a "markdban tartani" kis maniulációval és hazudozással. Fénótás c betűs taktika. Láttam már ilyet jópárat.
Nincs baj a pici cickókkal. Én azokat szeretem :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!