Kicsi gyerek mellett vállalnátok 3 műszakot?
Szia! Tudom,hogy nagyon nehéz döntés előtt állsz,és ezt csak az tudja elképzelni,aki dolgozott hasonló feltételekkel. Te abból a szempontból szerencsés vagy,hogy a férjedre lehet számolni,mivel ilyen a munkaideje.
Én azt mondom,hogyha a férjed bevállalja azt,hogy többet kell a gyerekkel lennie,akkor egyenlőre próbáld még a munkát,aztán úgyis meglátjátok,hogy hogyan bírjátok. Közben nézegess,hátha lenne másik meló.
Sajnos én is hasonló cipőben járok,csak 1 műszakos munkahely,de túlórázás,hétvégék,ünnepnapok, mindezt 70.000 forintért.ha beteg a
gyerek,akkor is. Két gyerkőc,plusz a férjem munkahelye kiszámíthatatlan.
Kitartást!
Ha nem szorultok rá, akkor be menj!
Ha jól jönne az a + fizu, vállald el!
Én elvállalnám, annyi mindent szeretnék!
Új ruhák, lakásba új bútorok...
Na meg akkor a gyereknek is ezt azt jobban meg tudok venni!
költözzetek el, olyan helyre, ahol jobbak a lehetőségek. hosszú távon is jobban járnátok vele. ahogy írod, semmi lehetőségetek ahol vagytok. nem tudom a férjednek mekkora karrierje van, de ha máshol is talál munkát, ami van ilyen jó, lehet inkább azt kéne elkezdeni keresgetni, hogy melyik városban, régióban talál melót, és ha megvan, akkor összepakoltok és elmentek oda.
vagy annyit tudsz még csinálni, hogy takarítást vállalsz valamerre heti pár órában.
én nem szívesen vállalnám a 3 műszakot úgy, hogy hétvégém sincsen gyerek mellett. se a férjeddel, se a háztartással, se a gyerekkel, sem önmagaddal nem tudnál annyit foglalkozni, amennyit szeretnél, és előbb-utóbb bele fogsz savanyodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!