Szerintetek szépek az idei szépségkirálynők?
Figyelt kérdés
Nem igazán érdekel a téma,csak mindenhol a képeikbe ütközöm és úgy vélem,eléggé "tucat lányok" Szépek,szépek,de azért különlegesebbek is lehetnének az állítólagos legszebbek...2013. jún. 24. 19:54
1/8 anonim válasza:
A hozzájuk hasonló "színvonalból" kb 100asával látom magammal szembejönni a lányokat.
Magyarországon ez az egész szépségkirálynősdi egy színvonaltalan szar, szó szerint.
2/8 anonim válasza:
Előzővel egyetértek, ráadásul az idei bundázott volt. Barátok köztös Berényi András(nem tudom mi az igazi neve xD) lánya nyert. Aki meg 3. lett egy lófogú lófejű lány. Az lenne Magyarország legszebb lánya? VICC! Bemész egy plázába és ötösével jönnek szembe a szebb lányok.
3/8 anonim válasza:
nálunk sosem a legszebb lány győz,vagy befolyásos szül "kell hozzá",vagy az hogy a lány megtegyen pár dolgot a zsűrinek
4/8 anonim válasza:
hát én a mindennapokoban szebb lányokat látok mint ők, a 16 lány között szerintem volt egy pár elég csúnya is, akiknek nagyon ne ott volt a helyük, de ez az előző években is mindig így volt. akik nyertek lányok, ők nem csúnyák, de csak átlagosok. de még így is szerintem korina volt a legszebb, de azért tőle is láttam már szebb lányt, és ahogy néztem egy csomóan nem is tudtak magassarkúban rendesen menni. azt mondják, hoy a magyar lányok a legszebbek, szóval ebben jeleskedhetnénk más orságokkal szemben, de még ezt is rosszul csináljuk, engem ez idegesít a legjobban.
6/8 anonim válasza:
Egyedül Korinna fejét jegyeztem meg, mert ő szerintem kifejezetten csúnya, a többiekre meg nem is emlékszem, mert annyira tucat lányok voltak.
7/8 anonim válasza:
Annyira tucat az összes... semmi különleges vagy jellegzetes nincsen bennük.
8/8 A kérdező kommentje:
Meg nem akartam írni,de szerintem kifejezetten idegesítő a fejük és még a korábbi évek szépségkirálynőinél is csúnyábbak...
2013. jún. 25. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!