Szerintetek szépek? Alul a képek!
A harmadikról jöhet mindkettő, párban. XD Persze gondolom hétköznapi látvánnyal ők sem kellenének.
Az elsőnek tényleg előnytelen lett az arca a sminktől a második spontán nem tetszik... de megsérteni nem akarnám.
Szóval részemről nem nyert. Kicsit nagyobb a szépség érzetem mint amit nyújtanak. Átlagosak.
Szerintem az első szép, de nagyon hülyén néz ki a szemöldöke, na meg a smink, a nélkül sokkal szebb lenne.
A másodiknak kicsit kemények az arcvonásai, de a haja tetszik és szép is(főleg mert olyan tiszta az arca).
A harmadikon a bal oldalinak kicsit pufók az arca, de ettől függetlenül nagyon csinos.
A harmadikon a jobb oldalinak a vidszafogott mosolya keltette fe először a figyelmem, ő nagyon szép.
Ha dobógót kéne felállítanom, a sorrend a következő lenne:
1. harmadikon a jobb oldali
2. második
3. harmadikon a bal odali
4. első(ő csak a szemöldöke és a sminkje miatt került ide, d különben 2. lett volna)
Egyébként szerintem mindegyik nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!