13 éves vagyok és 154 cm. Szerintetek ez nagyon alacsony?
Kb. én is ennyi voltam 13 évesen. De lehet csak 153. :-)
Aztán még nőttem tíz centit, 164 cm vagyok. Biztos te is fogsz még nőni. (Táplálkozz egészségesen, egyél sok zöldséget, biztos ami biztos! :-))
Szerintem a 164 centimmel teljesen jól vagyok, olyan átlagos magasság. Inkább alacsony, de mégse.
Ha megmaradsz a 154 centinél, ami nagyjából kizárt..., akkor az sem vészes még.
Amúgy meg a fiúknál előny! Jobban szeretik a pici lányokat, mint a magasakat! Még a 190 centisnek is tetszenek a picik, de komolyan! Szóval nagyobb lesz a választék neked is! ;-) A magas lányoknak sokszor alacsonyabb párjuk van... :-) Nem olyan jó dolog magasnak lenni.
Amúgy meg egy magassarkúval teljesen normális magasságot érhetsz el! De persze még ne most, 13 évesen magassarkúzz, azt csak később! :-)
34N
Haha, én úgy vettem észre, hogy több fiú szereti a magas lányokat. :D A nagyon magasakat annyira nem, de én 170 cm vagyok, az egyik barátnőm meg 178 cm, és mindkettőnknek nagy sikerünk van.
De persze egy pici lányt is szerethetnek, nem azt mondom.
De nem kell szépíteni a dolgokat, nőiesebb ott egy magas, karcsú lány.
Amúgy szerintem cukik a kicsi csajok. :D
És egyébként én 13 évesen olyan 160 cm lehettem, most meg nézd meg, 170 vagyok... ;)
Szóval még bőven nőhetsz. 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!