11/46 A kérdező kommentje:
nem , de linkelj már , hogy neked milyen a szép szemöldök
2013. jún. 24. 00:36
13/46 anonim válasza:
Hát a felsoroltakon (beleértve tiedet is) kb bármelyik...
miért nem lehet SZOLID csinos szemöldököt hordani?
el nem hiszem,hogy van akinek ez tetszik (és normális is)
14/46 anonim válasza:
igaz, hogy én lány valagyok, de azért azt látom, ha valaki szép, és te tényleg az vagy. 18/L
15/46 anonim válasza:
Hát utolsó, akkor mégsem látod...
16/46 anonim válasza:
Lehet rossz oldalát nézi a monitornak :D
17/46 anonim válasza:
Túl sok a sminked. Műszempilla, túlrajzolt szemöldök. Ez nagyon mesterkélt.
Pár kilót leadhatnál, és a melleket nem kell a torokba felnyomni.
Nekem az a kép tetszik leginkább, ahol a hegyen állsz. Az nem annyira mű.
Legyél kicsit visszafogottabb. Pasit úgy is fel lehet szedni, én is tudok bármikor, de ha prostinak öltözöl, akkor úgy is fognak bánni veled.
Szép az arcod, de hétköznapra nem kell ennyire sminkelni.
Az első kép is jó, mint fotó. De ez nem hétköznapi szerkó, mert akkor közönségesnek hatsz, hogy finoman fogalmazzak.
45N
18/46 anonim válasza:
Nos engem az érdekelne h hány éves is vagy? Amúgy elég durva a különbség az első és az utolsó között..
19/46 A kérdező kommentje:
20
2013. jún. 24. 01:24
20/46 anonim válasza:
A hegyen állós kép az nagyon jó, természetesnek hat. A többin kicsit mű lánynak tűnsz. De a tested az húú...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!