Hogy nézek ki?

Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 01:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
szarul
2013. jún. 20. 01:27
 2/23 A kérdező kommentje:
2013. jún. 20. 01:28
 3/23 anonim ***** válasza:
5%
fujjj undoritó csúnya vagy
2013. jún. 20. 01:29
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
csúnya vagy ! a második képen mért nem csukod be a szád, nem kapsz levegőt?
2013. jún. 20. 01:31
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
nem szép de nem jellegtelen:engem megfog ez az arc
2013. jún. 20. 01:31
 6/23 anonim ***** válasza:
szerintem az átlag és a szép között :)
2013. jún. 20. 02:04
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszel :) Különleges arcod van.
2013. jún. 20. 02:32
 8/23 reszelo ***** válasza:
34%

Milyne szemetek vagytok, tök aranyos, hogy megosztja a képeit itt, bár elég butácska is, hisz kiteszi magát ennek...

Szerintem

1 - használj MINDIG szempillaspirált és húzd ki a szemed... Szép szemed van, de ki kell emelni

2 -lazább ruhák kicsit... Ne fintorogj, nektek ez 10.000-ből megoldható :)

3 - szolizz kicsit, nem kell atombarna legyél, csak a fehér árnyalathoz most így a képek alapján közelebb állsz

4 - a legnehezebb - kéne fogyni 5 kilót... nem többet, de az kellene... egy lány, aki nem sportol (ránézésre nem edzel naponta 2 órát) az nlhány plusz kiló hatására ránézésre is pettyüdt bőrt szed össze. A csajok vékony puha bőrét nagyon rossz érzés megfogni, ha bugyogó zsír van mögötte.

Sorry, ha kemény voltam, de szerintem ezen módosításokkal és több mosollyal kifejezettn jó csaj lennél. Tudod, akkor fogod ezt megtudni, ha más csajok is vannak a környezetedben, de te mégis azt érzed, hogy téged néznek meg a pasik, vagy éppen veled állnának szóba a leginkább, ha alkalom lenne rá...

szívesen

2013. jún. 20. 02:34
 9/23 anonim ***** válasza:
lesz majd fiúd
2013. jún. 20. 03:08
 10/23 AlinaHella ***** válasza:
Az első kép nem tetszik, másodikon viszont nagyon jól nézel ki. Utolsó kettő meg olyan átlagosnál picit jobb. Szerintem szép arcod van, látszik, hogy különleges, csak a képek nem feltétlenül előnyösek. Kicsit rossz merítést fogtál ki, láttam már nálad sokkal rosszabb csajt itt, szinte mindenki dicsérte. Összességében szerintem nagyon helyes vagy,csinos, de azért mosolyogj kicsit többet. : )
2013. jún. 20. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!