Hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 01:27
11/23 AlinaHella válasza:
Átolvasva azért itt sem szidtak annyira.
12/23 anonim válasza:
Nagyon nem értek egyet az egyik felettem válaszolóval. Lazább ruhák? Miért, nem lehet ilyen a stílusa, vagy ezt tényleg nem tudom hova tenni. Akinek a mai világban fehérebb a bőre, azt rögtön szoliba kell küldeni? Szerintem nem kell neki szoliznia. Fogynia meg végképp nem, inkább mozogni.
Szerintem szép vagy kérdező, csak olyan furcsa nekem, hogy az egyik képen kinézel vagy 15-nek, a másik képen 25-30-nak.
14/23 anonim válasza:
Miért kéne mindenkinek szoliznia?
Nem attól fogják jobban megnézni a férfiak!
16/23 anonim válasza:
-szerintem gyönyörű vagy itt
-hogy 5 kg-t fogyni? :O ...-mi maradna szegény csajból, csontváz? :D ...sportolj valamit, de sztem súlyban nem szükséges lejjebb menni
-@első: ezen besz@rtam :D :D
-am, milyen telód van? érdekelne, komolyan :)
17/23 anonim válasza:
Teljes mértékben osztom #12-es válaszoló véleményét!
19/23 reszelo válasza:
jólvan, majd azért ha két ikertesó közül a fehérebbet b.asznád meg, akkor azt mondom ok. de ez csak duma, az életben mindneki a barnább bőrt szereti. Igaz, van akinek szexi a fehér bőr, de ahhoz alkat és arc is kell, meg kisugárzás, jó hajszín. Itt nem erről van szó
20/23 anonim válasza:
szerintem szép vagy. Aki ilyeneket ír h fúj csúnya avagy meg undorítóan nézel ki az amúgy gondolkozik??? Szánalmasak vagytok emberek komolyan :D de az ilyeneknek interneten nagy szája van,a amúgy meg megnézném milyen szépek ők maguk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!