Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány? (KÉP)

Szerintetek szép ez a lány? (KÉP)

Figyelt kérdés

Nemet és kort is írjatok légyszi.. kifejthetitek bővebben is hogy mi az ami szép rajta és mi az ami csúnya.

[link]

2013. jún. 23. 21:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nem tetszik az orra. a szemöldöke. az a hülye piercing. meg úgy összességében az arca se. kiengedett hajjal lehet kicsit jobban tetszene, de lehet, hogy még ennyire se. pontozni nem tudom:D deee amennyire el tudom képzelni, talán aranyosan vigyoroghat, nevethet.:D
2013. jún. 23. 22:02
 12/24 anonim ***** válasza:
3 pont, túl barna, nem szép a szemöldök, stb
2013. jún. 23. 22:08
 13/24 anonim ***** válasza:
14%

Kedves 10-es

Küldj csak nekem képet magadról, ha így leszólod a másik ízlését. Meg kell győznöd hogy legalább Te is ilyen jól nézel ki.

3-as voltam

2013. jún. 23. 22:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Az orra és a füle nem túl szép rajta,de hát arról nem tehet, viszont a piercingről igen, az borzalmas és a szemöldöke sincs szépen szedve,nem szimmetrikus. Szépnek semmiképpen nem mondanám,de ettől még lehet, hogy van akinek bejön.
2013. jún. 23. 22:14
 15/24 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem átlagos vagy! :)

De a piercing nem előnyös... És a szemöldököd sem a legjobb.

Viszont tetszik az arcformád!

Amúgy meg emberek! Mit tehet róla, hogy nem hófehérke? Ilyennek született... Most akkor húzzak zsákot a fejemre, mert nem szőke a hajam, hanem sötétbarna? Én fehér vagyok, de nem érzem, hogy magyarabb lennék tőle.

És nem vagyok különb sem. Tervezek majd felnőtt koromban külföldön élni. Pl. Németországban. Akkor ott majd úgy fognak bánni velem az emberek, mint itt sokan ezzel a lánnyal? Nem. De csak azért nem, mert fehérek vagyunk. De ez csak egy külsőség. Ugyanúgy különböznek tőlünk az oroszok, mint a négerek, csak az utóbbi máshogy néz ki, mint mi.

Sok roma ismerősöm van. Nagy részük rossz ember, nem tagadom. :D De vannak kivételek, van pár jófej, rendes ember is közöttük.

Sőt, még afrikai ismerősöm is van. Meg kínai, és egy félig japán is. De hol érdekel engem, hogy milyen a bőre/haja/szeme színe?!

Ezt most nem mindenkinek írom, de néhányon hülyén reagálták le a lány származását...

Ilyenekkel nem kéne foglalkozni szerintem. 15/l

És bocsánat, hogy lányként válaszoltam... :D

2013. jún. 23. 22:17
 16/24 anonim ***** válasza:

nekem kimondottan tetszik. az orra kicsit nagy és a szemöldöke is lehetne szebb

25F

2013. jún. 23. 23:01
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jún. 23. 23:04
 18/24 anonim ***** válasza:
10-ből egy erős 0-t adok.
2013. jún. 23. 23:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

10/0(de csak azért mert nem lehet ettől kevesebbet adni)

Az arca hihetetlen ronda tipikus cigány k.rv@ feje van,a többit meg hála az égnek nem látjuk.

2013. jún. 24. 08:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jún. 24. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!