Lányok! Melyik pasi jön be jobban, pávák vagy normálisak?
15-20 éves lányok válaszoljatok, hogy nektek inkább melyik stílusú fiúk jönnek be jobban. Azok akik pl. csőnadrágot hordanak és fészbúkon rengeteg képet tesznek fel magukról vagy azok akik inkább régi módiak, és még pl. virággal / valami ajándékkal udvarolnak.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Elnézést, azt elfelejtettem hozzá írni, hogy 16/F
(tudom, hogy lányokat kérdeztél, csak kb. én ezt vettem észre. #1 kommentelő vagyok.
szia:)
16/L
sokszor a hányinger kerülget amikor azok a nagyképű fiúk 5 percenként rakják fel aképeket, menősködnek.Szerintem senki sem szereti az ilyeneet, csak azért rajonganak értük,mert azt hiszik hogy akkor a menők. De azért annyira régimódi se legyen:)
egyértelműen a normális srácok :) akik figyelmesek . :) a pávákat nem bírom csöpög az eső megmár rohanna az eső elől nehogy víz érje a kis buksiját. wááá. nem bírom az ilyeneket :D
NORMÁLIS FÉRFIAK!! <3
17.L
Normális.. Falra mászok a nagyképű cicafiúktól. :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!