Hogyan legyek jobb pasi?
Figyelt kérdés
Igazából eddig nem nagyon törődtem magammal, nem követtem a divatot, amolyan kívülálló voltam.
De most hogy itt a nyár, megszeretnék hódítani egy lányt, de előtte szeretnék tanácsot kérni.
Szóval, az érdekelne, hogy milyen, jó illatú after shave-et, és parfümöt tudnátok ajánlani.
Ruhából már megtaláltam a stílusomat, de viszont az a helyzet hogy picit nagyobb göndör hajam van, és azt nem szeretném levágatni, ez gáz?
2013. jún. 1. 14:38
1/4 anonim válasza:
Nem gáz legyél önmagad de tapasztalatból mondom 1 kis sportosság csak előnyödre válhat. Kockahas elég tetszetős a lányoknak.
2/4 A kérdező kommentje:
Azzal szerencsére nem lesz gond :D Járok edzeni lassan egy másfél éve
2013. jún. 1. 15:21
3/4 anonim válasza:
Lány vagyok, így parfümökben nem tudok segítséget adni, de szerintem a göndör haj nagyon jó!Imádnám, hogyha egyszer lenne egy göndör hajú pasim. :)
Sok sikert a lányhoz!
4/4 anonim válasza:
Na látod akkor nincs itt semmi gond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!