21/31 anonim válasza:
Buts arcformad van nem szép ezért kellene mindig sminkelned magad de csak minimálisan. 10/2 hányéves vagy amúgy? 28-34 közöttinek nézl ki
23/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, szörnyű hogy mennyi rosszindulatú ember van, kiváncsi lennék hogy akik itt osszák az eszet valójában hogy néztek ki...igen én kértem a véleményeteket csak nem értem én normálnak érzem magam.. 10-ből olyan 5ösnek, én láttam már azért nálam csúnyábbat is. 20 vagyok egyébként.
2013. jún. 23. 05:56
24/31 anonim válasza:
jujj, nagyon csúnya vagy. 10/0
26/31 anonim válasza:
30 körüli.
tíz/4
Kicsi smink jól állna,és kicsit fogyhatnál.
27/31 anonim válasza:
20???? Ez durva semmi báj nincs az arcodon ezt nem hiszem el csak szitod itt a népet nem lehetsz ilyen 29 é esen mekkora önbizalmad se
28/31 anonim válasza:
0 pont iszonyat ronda vagy jájj almomba ne jöjj elő
30/31 anonim válasza:
borzalmas, útszéli kinézet, 20 lehetsz, de 40-nek is kinézel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!