Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány évesnek néztek? (KÉP)...

Hány évesnek néztek? (KÉP) 1-10ig jöhet pontozás is.

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 22. 22:53
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
direkt nem raktam fel agyonsminkelt képet, természetesen van olyan is, de ha azt rakom fel akkor lehurrogtok hogy minek rakok fel sminkes képet... és őszintén RÓLAM érdekel a véleményetek, és nem a sminkelési technikámról.:)
2013. jún. 22. 23:30
 12/31 A kérdező kommentje:

tessék itt ki vagyok sminkelve, mielőtt beleköttök hogy ez meg túl sok, szalagavatómra készült és sminkes csinálta.

[link]

2013. jún. 22. 23:37
 13/31 anonim ***** válasza:

Tegyél fel egy olyat is, csak összehasonlítás végett.

Egyébként nekem a piercinged nem tetszik, hihetetlenül ronda.

2013. jún. 22. 23:38
 14/31 anonim ***** válasza:
Ja látom, azóta tettél fel..de igen, ez meg túl sok..Az aranyközéputat kéne megtalálni.
2013. jún. 22. 23:39
 15/31 A kérdező kommentje:
mondom hogy szalagavatóra készült, oda meg nem megy az ember alapozóval meg spirállal és kész.:D
2013. jún. 22. 23:41
 16/31 A kérdező kommentje:
egyébként nem szeretem festeni magam mert zavar, vőlegényem hogy az ő szavaival éljek: "nem szereti a vakolatot puszilgatni"
2013. jún. 22. 23:42
 17/31 anonim ***** válasza:
Ezt a piercinget sürgősen felejtsd el. Megértem, hogy neked tetszik, de hidd el, hogy nagyon közönséges. Az meg főleg fura, hogy fele szár kilóg és eláll a bőrtől. Női szemmel nézlek és pl. tetszik, hogy a szemöldököd normálisan van kiszedve és nem cérnavékony. Szép a szemed, azt szerintem mindenképp hangsúlyozd ki. Nem kell nagyon csak egy kis barna szemceruza és spirál. 26 körülinek simán nézlek.
2013. jún. 22. 23:46
 18/31 anonim válasza:

ez a smink felejtős...Hiába szalagavató, oda is lehet ízléses sminket csinálni... na, ez nem az.

A szemöldököd szerintem túl van szedve, növessz vissza egy kicsit.

A szemed viszont szép.

És van az a mennyiségű smink, ami természetesnek néz ki, mégis kiemeli az előnyös dolgokat, de mégsem vakolat.

Talán egy frufrut is tudnék javasolni...Természetes színű vörös hajon nem gondolkodtál még?

Ja, és kb. 20 lehetsz.

10/5

2013. jún. 22. 23:59
 19/31 anonim válasza:
0%
Szia!Szerintem az előttem szólok szörnyen rosszindulatúak.....az biztos hogy a piercing szerintem sem jó,de egyébként 10/8...nagyon szépek a szemeid,és az arcbőröd is.A sminkellésel pedig igazuk van,de nem teljesen,sőt...szerintem bőven elég egy szemceruza,szemhéjtus vagy egy kis spirál hogy kiemeld a szemeid,púder vagy alapozó meg minek ha ilyen szép a bőröd?a hajaddal pedig nincs semmi gond.ha ezt megteszed,máris 10/10 :)) és így kép és válaszok alapján aranyosnak tűnsz. :))
2013. jún. 23. 00:01
 20/31 anonim ***** válasza:
Persze, de a vakolat és az enyhe smink között van különbség. Olyan kell, ami nem látszik, de mégis van, hogy szebbé tegyen - neked erre szükséged lenne, ne haragudj.
2013. jún. 23. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!