Hány kilónak saccoltok? Felvehetek ilyesmi fürdőruhát?
Ilyen az alakom (már fogytam 5-7kilót, még többet szeretnék):
160cm vagyok
A bikinit nem szeretem, de az egyberészes olyan öreglányos...arra gondoltam, veszek egy olyat, aminek az eleje egyben van. Na, nem azt a nagyon vékony pántost, hanem, ami kicsit vastagabb, valami ilyent:
Az utoljára linkelt képed Marilyn Monroe jut az eszembe. Ránézésre én 65kg körülit tippelnék:) Azért megírhatnád, hogy mennyi vagy már kíváncsi lettem, jól tippeltem e.
Ami biztos, hogy 1-2 óra sportolás jól jönne. Semmiképp se maradj a mostani bikinidnél. Mármint színben nem az igazi. Ezt a Monroésat megnézném, hogy-hogy áll. Ha picit kisebbet veszel még "össze is fog" egy picit és push uppos lenne a cicid. De, ha véletlenül nem lenne az jó szerintem csak keress egyet az idei divat közül egy bikinit és jó lesz az.
Bizony rád fér még az a pár kiló fogyás.. És ne csak fogyni akarj, hanem kezdd el formálni az alakod! Karra, popsira, combra és hasra kezdj el tornázni szerintem. Bár ne várj csodát, hetek alatt, most a bikini szezonra nem fogod elérni a megálmodott külsőt, kitartóan kell csinálni!
Nem mindegy milyen fürdőruhát választasz, itt tudsz nézni valami csinit az alakohoz. Hajrá :)
Szerintem olyan 65-70 között lehetsz, gratulálok az eddigi fogyásodhoz!:)Sportolj jó sokat, járj el szaladni legalább heti 3x elősszőr 30 percet, majd 45-öt, és csinálj alakformáló tornát.
Az a "laza" felsős fürdőruha jó választás lenne, próbálj egy olyat beszerezni szerintem.Ha nem sikerül akkormeg valami olyan bikinifelsős fürdőruhát vegyél aminek merevítős, szivacsosos, pus-up-os, az alsórésze meg esetleg vastagon megkötős.
Utolsó!Nagy jó a link amit beküldtél:D
70-75 kiló között, fogynod kéne nem vagy valami vonzó így.
45-50 kiló a normális.
70 körülire saccolnak, és nagyon jó választás lenne ez a fürdőruha.
Sajnálom, hogy sok tahó beszólást kapsz, miközben írod, hogy fogytál és szeretnél még, szerintem király vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!