Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány kilónak saccoltok?...

Hány kilónak saccoltok? Felvehetek ilyesmi fürdőruhát?

Figyelt kérdés

Ilyen az alakom (már fogytam 5-7kilót, még többet szeretnék):

[link]

[link]

[link]

[link]

160cm vagyok

A bikinit nem szeretem, de az egyberészes olyan öreglányos...arra gondoltam, veszek egy olyat, aminek az eleje egyben van. Na, nem azt a nagyon vékony pántost, hanem, ami kicsit vastagabb, valami ilyent:

[link]

2013. jún. 21. 16:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Úgy 60-62-re saccollak és nagyon jó alakod van! :)
2013. jún. 21. 22:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Kb. 65 kg vagy szerintem! Csinos vagy,de szerintem nem ártana ha sportolnál! Gondolom a testtömegindexed nem az ideális! Bocsi :)
2013. jún. 22. 18:25
 13/22 anonim válasza:

Az utoljára linkelt képed Marilyn Monroe jut az eszembe. Ránézésre én 65kg körülit tippelnék:) Azért megírhatnád, hogy mennyi vagy már kíváncsi lettem, jól tippeltem e.

Ami biztos, hogy 1-2 óra sportolás jól jönne. Semmiképp se maradj a mostani bikinidnél. Mármint színben nem az igazi. Ezt a Monroésat megnézném, hogy-hogy áll. Ha picit kisebbet veszel még "össze is fog" egy picit és push uppos lenne a cicid. De, ha véletlenül nem lenne az jó szerintem csak keress egyet az idei divat közül egy bikinit és jó lesz az.

2013. jún. 24. 00:07
 14/22 anonim ***** válasza:

Bizony rád fér még az a pár kiló fogyás.. És ne csak fogyni akarj, hanem kezdd el formálni az alakod! Karra, popsira, combra és hasra kezdj el tornázni szerintem. Bár ne várj csodát, hetek alatt, most a bikini szezonra nem fogod elérni a megálmodott külsőt, kitartóan kell csinálni!

[link]

Nem mindegy milyen fürdőruhát választasz, itt tudsz nézni valami csinit az alakohoz. Hajrá :)

2013. jún. 25. 16:05
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan 65-70 között lehetsz, gratulálok az eddigi fogyásodhoz!:)Sportolj jó sokat, járj el szaladni legalább heti 3x elősszőr 30 percet, majd 45-öt, és csinálj alakformáló tornát.

Az a "laza" felsős fürdőruha jó választás lenne, próbálj egy olyat beszerezni szerintem.Ha nem sikerül akkormeg valami olyan bikinifelsős fürdőruhát vegyél aminek merevítős, szivacsosos, pus-up-os, az alsórésze meg esetleg vastagon megkötős.

Utolsó!Nagy jó a link amit beküldtél:D

2013. jún. 26. 09:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 70 kg körül lehetsz mx 75.. amit utoljára belinkeltél fürdőruha nekem nem annyira tetszik de végülis nem én fogom viselni, az a lényeg hogy neked tetszen! tankini néven keress rá neten sok van belőle online tudsz venni.. egy hátránnyal , hogy nem tudod felpróbálni.. nekem pl jobban tetszett az amit elsőként linkeltél be még a kérdésnél szerintem sokkal fiatalosabb
2013. júl. 1. 12:28
 17/22 anonim ***** válasza:
29%

70-75 kiló között, fogynod kéne nem vagy valami vonzó így.

45-50 kiló a normális.

2013. aug. 6. 15:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy hány kg lehetsz, de az a fürdőruci amit a kérdésnél linkeltél nagyon jó választás! Előnyös!
2013. aug. 6. 15:31
 19/22 A kérdező kommentje:
hát barátom, inkább vagyok ilyen, mint 45-50 kiló :*
2013. aug. 6. 17:22
 20/22 anonim ***** válasza:

70 körülire saccolnak, és nagyon jó választás lenne ez a fürdőruha.

Sajnálom, hogy sok tahó beszólást kapsz, miközben írod, hogy fogytál és szeretnél még, szerintem király vagy!

2013. aug. 6. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!