Elfogadható az alakom a strandra? (kép)
Már megint egy kislány akitől elvették a gyerekkorát és nonstop bikini modellt kell játszani.
Szánalomra méltó az az élet, ahol soha nincs szünet, soha nincs kikapcsolódás. Ha fele ilyen jó testem sem lenne akkor sem cserélnék veled. Borzalmas lehet az életed.
Na jó, utolsó, ez mi volt?! Bocsáss meg, de nem értelek. Rendben, nem kell cserélni velem...
De olyan nehéz elhinni, hogy nem vagyok elégedett magammal? Örülök, hogy te jól érzed magad a bőrödben, nagyon irigyellek, én cserélnék veled. Én csak szerettem volna tudni mások véleményét is, mert érdekel. Mert ember vagyok. Társas lény. Nyilván nem úgy fogom leélni az életem, hogy másoknak akarok megfelelni, de aki azt mondja, hogy őt nem érdekli mások véleménye, az hazudik. Egy kicsit mindenkit érdekel, hogy mit gondolnak a többiek.
Nem, nem "egót növelni" jöttem ide, pusztán érdekelt a véleményetek.
A kislányt pedig kikérem magamnak.
Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok, ment a zöld kéz :)
Kicsi a melled.Nagy a segged és széles a csipőd.
Hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!