Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elfogadható az alakom a...

Elfogadható az alakom a strandra? (kép)

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretek strandra járni, mert szégyellem magam. Melyik részét takarjam el a testemnek, hogy egy kicsit jobb legyen?

2013. jún. 21. 13:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

Már megint egy kislány akitől elvették a gyerekkorát és nonstop bikini modellt kell játszani.

Szánalomra méltó az az élet, ahol soha nincs szünet, soha nincs kikapcsolódás. Ha fele ilyen jó testem sem lenne akkor sem cserélnék veled. Borzalmas lehet az életed.

2013. jún. 21. 14:26
 12/24 A kérdező kommentje:

Na jó, utolsó, ez mi volt?! Bocsáss meg, de nem értelek. Rendben, nem kell cserélni velem...

De olyan nehéz elhinni, hogy nem vagyok elégedett magammal? Örülök, hogy te jól érzed magad a bőrödben, nagyon irigyellek, én cserélnék veled. Én csak szerettem volna tudni mások véleményét is, mert érdekel. Mert ember vagyok. Társas lény. Nyilván nem úgy fogom leélni az életem, hogy másoknak akarok megfelelni, de aki azt mondja, hogy őt nem érdekli mások véleménye, az hazudik. Egy kicsit mindenkit érdekel, hogy mit gondolnak a többiek.

Nem, nem "egót növelni" jöttem ide, pusztán érdekelt a véleményetek.

A kislányt pedig kikérem magamnak.

Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok, ment a zöld kéz :)

2013. jún. 21. 14:32
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó alakod van,és ezt nőként írom.Kis színed majd lesz strandolás után,akkor még szuperebb lesz.Aki negatív kritikát írt,ne foglalkozz velük,köztudott emberi tulajdonság az irigység is.:)
2013. jún. 21. 14:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó alakod van! :) Azért egy bikinit vegyél fel :DDDD egyedül azt lehetne hibaként mondani, hogy fehér vagy, de ha lebarnulsz, nagyon jól fogsz kinézni :) irány a strand és ne idegeskedj :D
2013. jún. 21. 17:02
 15/24 anonim ***** válasza:
Sztem ismerlek >.<
2013. jún. 21. 17:06
 16/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor írj rám facebook-on.
2013. jún. 21. 17:10
 17/24 A kérdező kommentje:
AMúgy nem hiszem, nem a saját bikinim van rajtam :)
2013. jún. 21. 17:23
 18/24 Dorothy2000* válasza:
Én ilyen alakért ölni tudnék :DDDD
2013. jún. 21. 17:32
 19/24 anonim ***** válasza:
teljes képből jobban látszódna... de elfofagható.
2013. jún. 21. 17:45
 20/24 anonim ***** válasza:
11%

Kicsi a melled.Nagy a segged és széles a csipőd.

Hülye vagy.

2013. jún. 21. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!