Amikor egy szőke hajú lányra/nőre azt mondják: hülye, ostoba, naiv? A hajszín miért befolyásolná a tudást? Én magam is szőke vagyok, elég jól tanulok, okos vagyok. Sok nőt ismerek akinek a hajszíne szintén szőke mégis diplomája van stb. Egyetlen szőke nőt sem ismerek aki HÜLYE lenne. Ez az 'idézet' is eléggé sértő a szőke hajszínűekre nézve, vagy akár a többire:
Ez a miért általánosít mindenki elég vicces:D. Egyébként miért zavar téged? Nincs elég önbecsülésed ahhoz hogy ha okos vagy akkor azt tudd magadról attól függetlenül hogy mások mit mondanak? Ha meg nem is rád mondta valaki, hanem csak ettől a sztereotípiától vagy kiakadva akkor nagyon egyszerű: ne vedd magadra. Ha meg valaki tényleg csak azért elhiszi hogy buta vagy mert szőke vagy akkor nem is kár érte, nem? De az is lehet, hogy az ilyen kirohanásaid miatt mondják.
2013. jún. 20. 23:47
12/16 anonim válasza:
A nővérem aki tavaly végzett a Semmelweis Egyetemen szőke.Én tizenegyedikes leszek jövőre idén 4.8-as átlagot produkáltam,és szintén szőke vagyok.Szerintem teljesen hülyeség általánosítani.Van olyan osztálytársam aki fekete hajú és az agyában is teljes a sötétség,van hülye barna és idióta vörös is.Meg persze van olyan szőke is aki mindig eszembe jut amikor szőke nős viccet hallok.A hülyeség szerintem nem hajszín,nem vagy kor kérdése :)
2013. jún. 21. 00:18
13/16 anonim válasza:
Én is szőke hajszínű vagyok mégis osztályelső vagyok,és
minden évben kaptam a suliban nevelőtestületi dicséretet!
"-szőke?
-túl hülye"
Ja nagyon!
2013. jún. 21. 12:57
14/16 anonim válasza:
Jól van, na...
"MIÉRT ÁLTALÁNOSÍT MINDENKI?"-ezt a mondatát a kérdezőnek nem is vettem észre mikor válaszoltam, talán pont azért mert ilyen nagybetűkkel írta :D
2013. jún. 21. 13:12
15/16 anonim válasza:
Szerintem meg mégis elég hülye vagy, ha elhiszed, hogy ezt így is gondolják...
2013. jún. 21. 21:14
16/16 anonim válasza:
Én ismertem egy szőke lányt, akitől ha megkérdeztem, mikor megy a 2:20-as busz, akkor leült a volán honlapja elé és elkezdte keresgélni. Egyébként különbséget kell tenni hülye, buta és butácska között. A hülye számomra nem feltétlen negatív jelző, hanem egy olyan ember, aki mindig bolondozik, hülyéskedik, sosem nő fel. Én is ilyen vagyok. Ettől még lehet valaki okos és intelligens. A butácska az, aki alapjában véve okos, mégis sokszor szétszórt, vagy nem érti meg elsőre, amit mondasz neki. Sokaknak ez még jól is állhat, olyan aranyos lehet. A buta az, aki valóban egy barom, lsd. első mondatom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!