Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez csak számomra megalázó,...

Ez csak számomra megalázó, lekicsinyítő?

Figyelt kérdés

Amikor egy szőke hajú lányra/nőre azt mondják: hülye, ostoba, naiv? A hajszín miért befolyásolná a tudást? Én magam is szőke vagyok, elég jól tanulok, okos vagyok. Sok nőt ismerek akinek a hajszíne szintén szőke mégis diplomája van stb. Egyetlen szőke nőt sem ismerek aki HÜLYE lenne. Ez az 'idézet' is eléggé sértő a szőke hajszínűekre nézve, vagy akár a többire:

- szőke ?

- túl hülye ..

- fekete ?

- túl uncsi ..

- vörös ?

- túl feltűnő ..

- barna ?

- mindig vadító, mindig dögös, mindig szép !

MIÉRT ÁLTALÁNOSÍT MINDENKI?

2013. jún. 20. 22:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A legtöbb hülye p.csa szőkére festi a haját. Ez tény. Vannak ezen kívül más hajszínű ostoba nők és über okos szőkék is. Nem tudom, mennyi bőrt lehet még lerágni erről a témáról...
2013. jún. 20. 22:10
 2/16 anonim ***** válasza:

Én szőke vagyok, de még soha nem szóltak meg a hajszínem miatt.

Mondjuk a szakon ahol tanulok, most az éltanulók között 3 szőke lány van. De még senki nem hülyézett a hajszínem miatt.

2013. jún. 20. 22:12
 3/16 anonim ***** válasza:
És te miért általánosítasz?
2013. jún. 20. 22:22
 4/16 anonim ***** válasza:

A kérdező nem általánosít..azt mondta, h ő nem ismer egy hülye szőkét sem, nem azt, hogy nem létezik hülye szőke...egyébként én is szőke vagyok, egyszer szólt be valaki emiatt, az azért kicsit rosszul esett, de csak magát égette le vele...

Ha valamit elrontok, nekem akkor szokták a barátaim mondani, hogy "Hát igen, ezek a szőkék..", de csak viccből, jót röhögünk és ennyi :) Nem kell komolyan venni azt, aki a hajszíned miatt elítél..ne foglalkozz vele/velük

2013. jún. 20. 22:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én szőkeként imádom a szőkenős vicceket és minden más sztereotip marhaságot, mert mindegyikben van valami valóság, és szinte mindenki ismer valakit akire egy-egy vicc leírása illik.

Nem szokásom olyasmin megsértődni ami nem igaz rám.

2013. jún. 20. 22:29
 6/16 anonim ***** válasza:

"MIÉRT ÁLTALÁNOSÍT MINDENKI?"

Most általánosítottál le mindenkit....

Ismered ezt?

'bort iszik, vizet prédikál'

2013. jún. 20. 22:51
 7/16 anonim ***** válasza:

"okos vagyok."

és szerény is...

"Sok nőt ismerek akinek a hajszíne szintén szőke mégis diplomája van "

Miért ne lehetne diplomája?

Amúgy a diploma és az Intelligencia nincs összefüggésben...

2013. jún. 20. 22:53
 8/16 anonim ***** válasza:

"egyébként én is szőke vagyok,"

és hűen ehhez, a mondatértelmezés nem is megy annyira :)

Amire reagáltál:

"És te miért általánosítasz?"

Amit reagáltál:

"A kérdező nem általánosít..azt mondta, h ő nem ismer egy hülye szőkét sem, nem azt, hogy nem létezik hülye szőke."

Amire kellett volna:

"MIÉRT ÁLTALÁNOSÍT MINDENKI?"

:D:D:D:D:D imádom

2013. jún. 20. 22:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha nem írtad volna, hogy szőke vagy, akkor is kitaláljuk-wahahaha.
2013. jún. 20. 23:04
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az összes hülye tinip.csa szőkére festi a haját. :D És amúgy nemtudom,de akik szőkék egy alapvető hülyeség is azonnal társul hozzájuk. Én több hülye szőkét láttam mint okosat. :D Amúgy meg nem minden barna se szép.
2013. jún. 20. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!