Mi a véleményetek erről az alakról?
#9 Elképzelésem sincs, hogy hol látod te ezt plöttyedtnek. Feszes combja és feneke van, ez főleg hátulról látszik, de a hasa is izmos egy kicsit. Minden csak nem plöttyedt.
Kérdező, ez a fürdőruha tényleg nem jó. Élénkebb színűt választanék a helyedben. A zöld az jól állhat, csak nem ez az árnyalat, hanem sokkal inkább a fűzöld.
Illetve szerintem szuperül mutatnánk rajtad ezek a típusú fürdőruhák.
Ezek kifejezetten kis mellűekre tervezték, sajnos nekem nem lenne jó, pedig annyira imádom őket.
Egyébként a modelleken ez becsapás..tényleg nem áll jól a nagymellűeknek.. Ez a lány is felvette a pántos változatát majd photoshoppal leszedték róla utólag...neki sem állna így.
köszönöm szépen a válaszokat!
Vettem egy új fürdőruhát, [link] olyan, mint a 3. képen, csak rózsaszín.
Szuper, nekem nagyon tetszik az alakod, látszik is, hogy sokat sportolsz! :) A fürdőruhád tényleg előnytelen (nem csak neked, ez a fazonú nagyon kevés embernek áll jól), de amit vettél, az biztos jól fog állni.
A nyáron sokat napozz viszont, mert nagyon fehér a bőröd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!