Szerintetek szép? (képpel)
2013. jún. 19. 17:04
11/43 anonim válasza:
xDDD szerintem olyan husis, nekem nem tetszik.
12/43 A kérdező kommentje:
Én megértek itt mindenkit:D
2013. jún. 19. 17:45
13/43 anonim válasza:
#7-es vagyok és lábfétises. Nem jön be a lábad, nem tudom mi tetszik benne annak a srácnak.
14/43 anonim válasza:
Szerintem jó, párszor megdolgoznám :D imádom a csinos lábfejeket, meg úgy az egészet
21/F
15/43 anonim válasza:
Olyan formátlanok és görbék a lábujjaid. A körmöd meg tök összevissza forma meg méret, bénán csináltad meg, még gyakorold kicsit. :D
De most komolyan, ki a fene nézi...? Jó, a perverz ismerősöd, hát akkor neki bejött az élet. :D
16/43 A kérdező kommentje:
:DDDDD majd gyakorlom ígérem!:D
2013. jún. 19. 18:32
18/43 anonim válasza:
Azokon a beteg lábfétissel rendelkezőkön kívül mást nem érdekel a lábfejed :D És nem is tudjuk mi szépnek látni.
19/43 anonim válasza:
szerintem dagik és eléggé görbék, nem épp szépek.
20/43 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az biztos, és színes körömlakkal sem kéne felhívni rá a figyelmet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!