Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kenjem be magam onbarni...

Hogyan kenjem be magam onbarnitoval, hogy ne legyek foltos?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Radírozd le a bőröd. Ezt lehet testradírral, vagy előtte egy jó kis szauna.

Testradírt házilag is készíthetsz: kis olíva vagy babaolaj + kristálycukor.

Próbáld meg egyenletes felkenni, inkább először kevesebbet és ismételd meg páróra múlva, ha nem elég.

2013. jún. 19. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha tudfurdovel mosakszom meg, az nem eleg?
2013. jún. 19. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:
tusfurdovel*
2013. jún. 19. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem is radírozd le. mondjuk a testápoló márkájától is függ, nekem a johnsonstól mindig foltos lett, akárhogy jól elkentem. Többet nem próbáltam, de a Dove-ról jót hallottam.
2013. jún. 20. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:

A sima tusfürdő nem biztos, hogy elég, lehet, hogy foltos ugyan nem lesz, de kevésbé lesz tartós az eredmény, mintha előtte eltávolítod az elhalt hámsejteket.

Ha rendszeres jársz uszodába vagy szaunába, akkor nem kell, mert leázik magától.

Ha törölközöl, akkor ne pihe-puha trölközővel itasd fel a vizet, hanem durvábbal jól töröld át magad, hogy eltávolítsd a felesleges hámsejteket.

2013. jún. 20. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!