Hány faktorossal kenjem a tetkot?
Sziasztok!
Mielőtt tetoválást csináltam,neten olvasgattam,hogy nyáron különösen kell vigyázni rá és naptejjel kenni.Hány faktoros legyen minimum?
Nem vagyok tetováló, de nekem mikor csinálták a tetkóm, akkor azt mondta a srác, hogy legalább 3 hétig ne érje nap, mert kifakul.legalábbis nekem annyi volt, mire lejött a varasodás róla, de ezt találtam:A tetoválást óvni kell a szennyeződésektől, napfénytől, vízzel illetve krémmel való áztatástól. Ez idő alatt uszodába, szaunába, szoláriumba kérjük ne menjen.
Zuhanyzáskor a tetovált bőrfelületet érheti víz, illetve antibakteriális szappan.
A tetovált felületen vékony varréteg keletkezik, amely a gyógyulás során fokozatosan lehámlik. Ezt a folyamatot siettetni, a sebet vakargatni, tépkedni tilos!
Friss tetoválással legalább 4-5 napig intenzív fizikai munkát, illetve kemény edzést folytatni nem ajánlott.
Én takarnám, mert ki tudja a krém nem fakítja e ki, mert elvileg csak bepantennel lehet kenni, azt is csak vékonyan.DEe ha mindenképp ezt akarod, akkor a legmagasabb faktorut válaszd .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!