a bal oldali nekem nem tetszik, pedig róla előnyösebb a kép, így megszavazom a bizalmat az előnytelen képű kalaposnak.
2013. jún. 19. 17:09
22/32 anonim válasza:
Akkora homlokod van mint egy leszállópálya, a csücsörítés még mindig gáz, az meg nem fair hogy te ki vagy sminkelve, a másik lány meg nincs, ráadásul kedvezőtlen képeket is toltál fel róla, csak hogy növeld az egódat. Lehet hogy most mindenki azt írja hogy hej milyen szép vagy, de ha egy szépen kisminkelt csajjal pózolnál, nem biztos hogy ez lenne az emberek véleménye. Tudod, természetes szépségű emberek mellett mindig szebbnek tűnnek a magadfajta lájkvadászok.
2013. jún. 19. 17:09
23/32 anonim válasza:
2-es vagyok, ugyanazt írtam, mint itt mások, mégis lepontoztatok. Ez ám a logika... :D
Egyébként tény, hogy a szimpatikusabb lányról előnytelenek ezek a képek, de szerintem a legelőnyösebb fotójával sem fölözné a kérdezőt.
Kedves Kérdező!
Róla csak ilyen van? Pff... Lehet, hogy nem a leggyönyörűbb lány, akit valaha láttam, de nálad biztosan jobb ember! Szép az arcod, de egy mesterkélt dög vagy, hiszen te is tisztában vagy ezzel az adottságoddal, mégis játszod itt az eszed... Na, most aztán lesz okod lepontozni! :)))
2013. jún. 19. 19:00
24/32 anonim válasza:
TEGYÉL FEL OLYAN KÉPET AMIN NEM VAGY KISMINKELVE ÉS A HAJAD SINCS MEGCSINÁLVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. jún. 19. 19:08
25/32 anonim válasza:
Utálatos dög lehetsz :D Nem szívesen lennék a barátnőd. Mindenkinek igaza van aki a kalapos kislányt választaná. Meggyőződésem hogy kisminkelve, szép hajjal, egy normális beállításban szebb lenne mint te!!! Remélem mindenki utál/megutál majd a viselkedésed miatt! Megérdemled... Ha rólam tetted volna fel ezeket a képeket kapnál egy szép nagy pofont, hogy helyrebillentse az egódat.
2013. jún. 19. 21:05
26/32 anonim válasza:
A zöld szemű nekem nagyon bejövős! :)
Szép arca van, nálam 10/10 :)
A barna pedig talán 5/10 :/
2013. jún. 19. 22:17
27/32 anonim válasza:
Bal oldali szebb, nyilván az vagy te, és pont ezt akartad itt olvasni. Remélem most boldog vagy, bár a sminked nem illik hozzád, azt nem ártana fejleszteni kicsit, nem csak körberajzolni feketével a szemed, az nem igazán nyerő, összenyomja a szemed optikailag.
2013. jún. 20. 00:18
28/32 anonim válasza:
baloldali 8 pont, jobboldali 4-5
2013. jún. 20. 00:52
29/32 AlinaHella válasza:
Nem túl igazságos a képválasztás. Baloldali nem tetszik, valahogy az arca kellemetlen személyiséget sugároz (számomra, könnyen lehet, hogy nem igaz). Másik lány szegény meg alig látszik, de ő valamivel szimpatikusabb. Egyik sem jó csaj.
2013. jún. 20. 08:17
30/32 anonim válasza:
baloldali egyáltalán nem szimpi, sőt! A jobb oldali kevésbé szép de aranyos! Természetesen te vagy a szebb kérdező! Most boldog vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!