Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az nagyon csúnya ha a lábon...

Az nagyon csúnya ha a lábon elkezdenek visszanőni a szőrszálak?

Figyelt kérdés

Epilálom a lábam, de pár nap múlva elkezd visszanőni a szőr. Szerencsére nagyon pihe szőrszálaim vannak, de ha elkezd nőni és mondjuk rásüt a nap, akkor látszik!? Észreveszik ezt más emberek? Baj ha pár milliméteres szőrszálak vannak a lábamon?

Holnap megyek el itthonról és nem tudom, hogy merjek-e ruhát felvenni vagy inkább hosszú gatyát...

2013. jún. 19. 02:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van. :s

Ha világos a szőröd, az nem igazán látszik, ha viszont sötét, cserébe a bőröd meg világos (mint nekem...), akkor sajnos így elég "pöttyös", tehát feltűnő. :(

2013. jún. 19. 06:32
 2/3 anonim ***** válasza:
velem is ugyan ez van.igazából szerintem másoknak nem tűnik fel de engem mégis zavar:/
2013. jún. 19. 10:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Világos a szőröm, szóval csak annyi látszik, hogy csillog a lábamon valami, de akkor is zavar :S
2013. jún. 19. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!