Hogyan nézhetnék ki úgy mint C Ronaldo? :D Olyan jó lenne olyan pasinak lenni mint ő.
Mondjuk olyannak kellett volna születned :D
Ha viszont a stílusára(ruhái,haja, kiegészítők stb.) gondoltál akkor könnyen. Nézegess róla képeket aztán próbálj alkotni magaddal valamit :D
először is... ő elég magas, így neked is magasnak kell lenni, ha hasonlítani szeretnél rá
a testével kezdjük: izmos... járj kondizni, sokat! és barna a bőre, ezért, járj szoliba
a hajjal könnyű dolgod van... válassz ki egy képet, amin tetszik a frizurája, vidd el a fodrászhoz és mond, hogy ilyet szeretnél színben és fazonban is
ruhák: itt tudsz csalni egy kicsit... mert neki van egy feltűnő és jellegzetes öltözködési stílusa, szereti a feltűnő, fényes anyagokat, sportosan elegáns stílust követ és hangsúlyosak a kiegészítői (pl [link] - ez egy egyszerű szett lenne, de ő a színkontraszttal és a feltűnő kiegészítőkkel -sál, óra, nyaklánc, gyűrű- feldobta, ilyet te is könnyen csinálhatsz)
fülbevalója is van, mindkét fülében egy kis köves
napszemüveget is gyakran visel és baseball sapkát is
kedvelt márkája a Gucci :D (ha megengedheted magadnak...)
ha nem elegánsan jelenik meg, akkor feszülős polókat hord, sportmárkákból és koptatott/szakadt farmert és feltűnő sportcipőt
ha hozzá hasonlóan szeretnél öltözködni, akkor szerintem szerezd be a következő darabokat: koptatott farmer, néhány feszülős Nike/Adidas poló, fényes sportcipő, fényes anyagból készült zakó, nagy, látványos óra
remélem kielégítő volt a válaszom:D de ha van még kérdésed írj :)
Hát ha te pont úgy akarsz kinézni... ahoz sokat kell edzened... öltözködésileg...sportos elegáns... :D
Ám sztem se szexi c.ronaldo... sztem tőle 100% jobb Vin Diesel :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!