Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megváltozhat még az arcformám?...

Megváltozhat még az arcformám? 15/l

Figyelt kérdés

Gyűlölöm...

Igazából elég zsíros az arckoponyám, azaz a pofim...

Nem vagyok kövér, és ha fapofával bámulok, akkor ugyanakkora szélességűek a pofijaim, mint a homlokom.

De ha mosolygok, akkor valahogy nem fér el, és olyan puffadt lesz. És ettől nagyon furcsa alakú lesz az arcom.

Mert az állam vékony, utána az almácskáim vastagok, és végül a homlokom nagyon vékony.

Gyűlölöm...!!

1 éve még durvább volt, azóta lement belőle valamennyi, de még mindig csúnya a mosolyom. Komplexusom van miatta, nem is szeretek mosolyogni.

Egy ideje úgy veszem észre, hogy már nem fogyok belőle. De ahogy fogdosom, annyira nem is hájas... Nem értem miért ennyire csúnya, ha mosolygok.

Ilyesmi alapból:

[link]

Ilyesmi meg ha mosolygok:

[link]

Ez még változhat?

Tehetek érte valamit?

A válaszokat előre is köszönöm! 15/l (Nemrég lettem 15)

2013. jún. 18. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem az arcformáddal van baj, hanem a fejecskédben, már ne haragudj. Nincs olyan ember, akit az őszinte mosoly elcsúfítana. Ezt jegyezd meg. Mosolyogj hát bátran a világra! Ha visszamosolyognak rád, könnyebben elfogadod magad. Csak pozitívan, mert biztosan nem vagy csúnya :)
2013. jún. 18. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
tök szép akinek ilyen arca van
2013. jún. 18. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem is tok szep:)
2013. jún. 18. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Az arcformád nem fog változni, nyilván ha van felesleged akkor fogyhatsz és talán megy le arcról is, de ha a csontozatod ilyen forma akkor mindig ilyen lesz.

De ez nem csúnya egyáltalán. Nekem például nagyon is tetszik.

2013. jún. 18. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj nekem meg ilyen pufifejem van,pedig 50 kiló vagyok vasággyal. És mikor mosolygok az egyik oldal a számnak nem jön fel annyira mint a másik és ilyen lapos és ferde mosolyom lesz. Szerintem nincs olyan,hogy valakinek ne állna jól egy őszinte mosoly :)
2013. jún. 19. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!