Milyen arcformám van? (kép lent)
A külsőmre senkitől nem kérek megjegyzéseket.Úgy gondolom hogy milyen mint pl:szögletes,kerek stb...A 2.kép kicsit homályos,mert remegett a kezem,de nem feltűnő.
Kerek
Már látom miért írtad, hogy nem kérsz megjegyzéseket. Pedig valamit kezdhetnél a bőröddel, mert borzasztó állapotban van, a szemöldöködről nem is beszélve. Menj el egy kozmetikushoz mielőbb.
2.Nyilván nem viccből írtam hogy nem kérek megjegyzéseket,és nem is azért mert olyan gyönyörű vagy legalább átlagos vagyok.
3.Tudom magamtól is hogy ronda a fejem.A szemöldököm szedetem csak mikor a kép készült pont nem volt kiszedve.Kozmetikushoz meg már rég elmentem volna,ha lenne rá pénzünk.
Nem kell feltétlen kozmetikushoz járni x ezer forintért. Nézz körül DM-ben, Rossman-ban, lehet egész olcsón arctisztító tonikokat és hasonlókat venni. A DM saját márkás cuccai elég jók, 600-700 Ft körül vannak. Akár bőrgyógyászhoz is elmehetsz, a doktor néni/bácsi ad tanácsot, ill. ír fel gyógyszert. És vannak még apróságok, pl. moss langyos, vagy kicsit hidegebb vízben arcot, szappannal, igyál sok vizet (hülyeségnek tűnhet, de elegendő folyadák csodákra képes), nagyobb pattanások ellen hatásos lehet a fogkrém stb. Szóval lehet mit tenni. :)
Válasz a kérdésre: szerintem inkább ovális.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!