Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Végbélnyílás szőrtelenítése:...

Végbélnyílás szőrtelenítése: borotva vagy krém?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.Ti mit használtok a végbélnyílás szőrtelenítésére?? Én az intim területet rendszeres szőrtelenítem és most vettem észre,hogy eléggé szőrös vagyok "ott".Nyilván annyira,amennyire mindenki más,de nagyon zavar.Van ilyen Veet szőrtelenítő spray-m,az jó lenne oda? Vagy sima borotva? Nektek mi jött be? Köszi! 24/L
2013. jún. 18. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Én borotválom
2013. jún. 18. 15:59
 2/7 A kérdező kommentje:
És nem vágod meg magad? Technikailag hogy oldod meg?Széthúzod az egyik kezeddel, másikkal meg húzod a borotvát?Bocs,ha buta a kérdés,de tényleg érdekel.
2013. jún. 18. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Legugolsz
2013. jún. 18. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
igen leguggolok,a kádban fürdéskor
2013. jún. 18. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Borotválni szoktam én is, ahogy írtad. A szőrtelenítő krémet nem kenném ilyen helyekre, túl sok káros anyag található benne.
2013. jún. 19. 00:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem a borotva nagyon irritál, vagyis a bőrömet... én bikivonalra, fenékre, meg hónaljra krémet kényszerülök használni...
2013. jún. 19. 12:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én megpróbáltam borotvával,de megvágtam magam,a gátra már krémet tettem, egy picit kipattogtam tőle,de talán jó lesz.
2013. jún. 19. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!