Melyik a szimpatikusabb? Melyiket választanád?
Tépettt fekete haj, semmi smink (max szemspirál) egyik fülében 3 lyuk+egy a porcba a másikban semmi. Sportos, feketében /szürkében, de van amikor színesben jár, gitározik (hamarosan venne elektronos gitárt) nem panaszkodik a súlyára (ez sztem nagy egóság)
VAGY
Tépett hosszú haj féloldalas frufruval, sok smink (napi szinten alapozó szemspirál, szemhélytus, szemöldök ceruza szájkontúr stb..) Panaszkodik a súlyár (nincs önbizalma), és kint van a dekoltázs
mind kettő 14 éves
Az első (ha nem duci)
Tudományos kísérletben embereknek mutatták meg az ellenkező nembe átalakított énjüket (ők erről a részről nem tudtak) és az alanyok 99%-a az ellenkező nemü párját választotta.
Az első jobban hasonlít rám.
amit tudunk rólad: tépett fekete hajad van, 14 éves vagy és nem tudod eldönteni melyik stílust képviseld. nekem a másik szimpibb, mert valahogy ez közelebb áll hozzám, mint a rocker, bár tény, hogy amúgy az 1. normálisabb...
de szerintem legyél csak simán önmagad
Egyik sem én vagyok, ha érdekel :D
Én nem képviselek semmilyen stílust, dekoltázsom nem lehetne kint, mert 1 nincs mit belepakolnom 2 ha lenne sem akarnék, és a hajam nem tépett
sminkelni nem sminkelhetek (spirált sem) anya nem engedi...
Fülbevalóm nincs, főleg nem a porcban
egyik sem én vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!