Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a szimpatikusabb?...

Melyik a szimpatikusabb? Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Tépettt fekete haj, semmi smink (max szemspirál) egyik fülében 3 lyuk+egy a porcba a másikban semmi. Sportos, feketében /szürkében, de van amikor színesben jár, gitározik (hamarosan venne elektronos gitárt) nem panaszkodik a súlyára (ez sztem nagy egóság)

VAGY

Tépett hosszú haj féloldalas frufruval, sok smink (napi szinten alapozó szemspirál, szemhélytus, szemöldök ceruza szájkontúr stb..) Panaszkodik a súlyár (nincs önbizalma), és kint van a dekoltázs

mind kettő 14 éves

2013. jún. 17. 15:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az első (ha nem duci)

Tudományos kísérletben embereknek mutatták meg az ellenkező nembe átalakított énjüket (ők erről a részről nem tudtak) és az alanyok 99%-a az ellenkező nemü párját választotta.

Az első jobban hasonlít rám.

2013. jún. 20. 17:58
 22/24 A kérdező kommentje:
Vékony lány :D
2013. jún. 20. 21:48
 23/24 anonim ***** válasza:

amit tudunk rólad: tépett fekete hajad van, 14 éves vagy és nem tudod eldönteni melyik stílust képviseld. nekem a másik szimpibb, mert valahogy ez közelebb áll hozzám, mint a rocker, bár tény, hogy amúgy az 1. normálisabb...

de szerintem legyél csak simán önmagad

2013. jún. 22. 14:41
 24/24 A kérdező kommentje:

Egyik sem én vagyok, ha érdekel :D

Én nem képviselek semmilyen stílust, dekoltázsom nem lehetne kint, mert 1 nincs mit belepakolnom 2 ha lenne sem akarnék, és a hajam nem tépett

sminkelni nem sminkelhetek (spirált sem) anya nem engedi...

Fülbevalóm nincs, főleg nem a porcban

egyik sem én vagyok :D

2013. jún. 22. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!