Melyik a szimpatikusabb? Melyiket választanád?
Tépettt fekete haj, semmi smink (max szemspirál) egyik fülében 3 lyuk+egy a porcba a másikban semmi. Sportos, feketében /szürkében, de van amikor színesben jár, gitározik (hamarosan venne elektronos gitárt) nem panaszkodik a súlyára (ez sztem nagy egóság)
VAGY
Tépett hosszú haj féloldalas frufruval, sok smink (napi szinten alapozó szemspirál, szemhélytus, szemöldök ceruza szájkontúr stb..) Panaszkodik a súlyár (nincs önbizalma), és kint van a dekoltázs
mind kettő 14 éves
Ha nagyon muszáj választani, akkor a 2., mert a piercing (vagyis nem tudom, hogy annak számít-e, de a sok fülbevalóra gondolok) nagyon taszít! :S Ha az nem lenne, akkor egyértelműen az 1.!
De mivel nem muszáj, ezért egyik sem...
Te tényleg az alapján döntesz, hogy pár tökismeretlen gyerek itt mit mond?
Gratulálok...
Mindkettő egy szörnyen buta, éretlen kislány... :D
Fujj.
Így se igazán értem...
Leírsz pár totál felszínes jellemzőt, ami alapján mindenki azt képzel el, amit akar...
Te ennyiből máris eldöntenéd, ki tetszik és ki nem? Mintha más tulajdonság ebbe nem is játszana...
Ezek alapján az első szimpatikusabb. 14 évesen nem kell full smink meg ilyesmi. De azért érdekel, hogy a 2.-nak miért ilyen nagy az önbizalomhiánya, mert nem biztos, hogy a mellkipakolás meg a sminkelés abból fakad, hogy ő milyen közönséges, lehet, hogy önértékelési zavarai vannak, és akkor meg inkább segíteni kéne neki.
Ja, és sztem sem egós dolog, ha vki jól érzi magát a bőrében, és nem zavarja a súlya. Az sokkal egészségesebb, mintha vki egy pluszkiló miatt is depresszióba esne (én már csak tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!