Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csináltam egy divat blogot,...

Jenzy kérdése:

Csináltam egy divat blogot, de nincs tapasztalatom még blogírásról. Van olyan blogger aki esetleg segítene, vagy vannak tippjei, tanácsai?

Figyelt kérdés
A blog témája egyértelműen a divat. Széles spektrumot szeretnék az írásaim terén, a smink, öltözködés, életvitel és egyéb kapcsolódó cikkekkel, amik engem érdekelnek.

2013. jún. 17. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én tippem: ha nincs ötleted régen rossz. Ha nem tudsz semmiről írni miért kezdtél bele? Tele van az internet ilyen blogokkal, vannak jobbak, rosszabbak. Ne várd el senkitől, hogy helyetted szerkeszti a blogodat, helyetted talál ki témát, mert akit érdekel valami meg fogja találni azt az oldalt, ahol utána olvashat, nem fog várni hetekig, mire valaki ír róla.

Másik pedig, hogy a kérdésed feltevéséből látszik, hogy nem értesz egyik témához sem igazán, ennek megint semmi értelme.

2013. jún. 17. 13:38
 2/4 anonim válasza:

1. ha pl. van egy új termék amit ki szeretnél próbálni (legyen az akár egy alapozó, sampon, vagy bármi) csinálj róla bejegyzést : általában leírja a termék adatait (ár, hol és mennyiért kapható stb.) természetesen a saját tapasztalatod, véleményed, és néhány kép sem árt :)

2. csinálhatsz outfites bejegyzéseket is: ruhák, cipők. kiegészítők..minden:) leírhatod pl. hogy mit viseltél egy fontosabb alkalmon, vagy akár milyen összeállításokat csinálsz egy meleg nyári napra (és egy jó tanács : kis sminkötletet is adj hozzá ;) )

most hosszú lenne így mindent leírnom, de hajrá!:)

2013. jún. 17. 14:54
 3/4 HippieNiki válasza:
Szerintem válassz ki egy terméket vagy ruhát ami van neked esetleg most vetted meg, mert most adták ki. Írj róla pozitív vagy negatív véleményt. Ha tetszik ajánld, ha nem akkor mondjuk figyelmeztesd őket, hogy csalódás is érheti őket.
2013. júl. 3. 11:22
 4/4 anonim válasza:
Én is hasonló témában írok blogot...elküldenéd üzibe a blogod? :)
2013. júl. 10. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!