Polyvore-on ingyen csinalhatok, es tehetek koze Bloggeren, vagy Facebookon ruhaosszeallitast?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 18:28
1/10 anonim válasza:
Igen, ingyen csinálhatsz. Ha már kész a szetted és kint van a profilodon csak katt rá jobb klikkel és válaszd ki milyen nagyságút szeretnél belőle. Ott lesz alul egy URL cím azt másold ki és illeszd be ahova szeretnéd (blog, facebook).
2/10 A kérdező kommentje:
KOszonommm!
2013. jan. 6. 18:50
3/10 A kérdező kommentje:
Ha csinaltam egy ruha osszeallitast...akkor ha ra megyek a ,,Save draft,,-re akkor kikerul a profilomra? vagy csak akkor ha a ,,Publish,,-ra megyek..?
2013. jan. 6. 18:52
4/10 anonim válasza:
Csak akkor ha a Publish-ra mész!
5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom! ;)
2013. jan. 7. 20:27
6/10 anonim válasza:
bocs az offért de hogy tudom megnézni a save draft-tal elmentett rajzokat
hogy tudom elmenteni mappába
7/10 anonim válasza:
A "Save Draft" csak elmenti a szerkesztés pillanati állapotát. Ezzel nem tudsz véglegesen elmenteni semmit.
9/10 anonim válasza:
akkor számítógépes mappába hogy tom elmenteni
10/10 anonim válasza:
Azt nem lehet, polyvore nem engedi a mentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!