Hogyan tudnék 2 cm-t nőni? 17/L
Sok sok imával.
Ha elérted a végleges magasságodat, nincs mit tenni.
Az elérhető maximális magasságod genetikailag kódolt. Te nem befolyásolhatod, annál magasabb nem lehetsz, csak kisebb.
Ha egészségtelenül táplálkozol, kevés kalciumot fogyasztasz, dohányzol, alkoholizálsz, akkor akkora sem leszel, mint amekkora lehetnél.
De 17 évesen többnyire már késő gondolkodni ezen. A lányok többsége ugyanis az első menstruációt követő 2-3 évben "kinövi" magát, eléri a végleges magasságát.
Jesszus, minek?? Égi meszelő akarsz lenni?? Nem bántani akarom a magasabb lányokat, de én pl. már nem szeretek felvenni magassarkút a párom mellé a 170 centimmel, mert akkor már majdnem akkor vagyok, mint ő. 187 körül van.
Egyébként én 14 éves korom óta nem nőttem.
Az meg egy másik dolog, hogy a 170 már magasnak számít. Az átlagmagasság 160-165 között van, tehát te minden vagy csak nem törpe. Anyuddal meg az a 2centi különbség egyáltalán nem látszik, csak tudod a számokat és kész. A férfiak pedig persze, hogy magasabbak. Mit vártál?
Nagynénéd 175, anyud 173, te 171. Ez teljesen jó így.
Vagy tán cikiznek téged otthon megállás nélkül emiatt a 2 centi miatt?
xD
Olyan butaság ez... :D lányoknál 164 az átlag... inkább örülj, hogy ezt is túlszárnyaltad 7 centivel!! :)
Volt osztálytársam is olyan izé... ő 167. Múltkor együtt buliztunk, de vagy 3-szor megemlítette, és direkt úgy mondta, hogy ő milyen törpe, csak 160... ...7. Nem értem, hogy mi ez a pesszimizmus, vagy hogy mi a baj ezzel! :D
Én magas vagyok, 188, de nem érzem, hogy előnyöm lenne ettől!
Fogadd el a külsődet úgy, ahogy van! Enélkül nem is nagyon lehet boldog az ember! Hajrá! :)
Nagyon értelmes a bátyád és a nagynénéd is. Olyasmivel piszkálni valakit, amiről (többnyire) nem tehet...
Egyébként hangyányi esély mindig van rá.
18-19 éves korodig elviekben nőhetsz, csak gyakorlatban, ha legalább 2-3 éve menstruálsz, nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!