Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek fog még nőni a...

Szerintetek fog még nőni a mellem?

Figyelt kérdés

Hallottam,hogy a mell mérete genetikától is függ.Anyukámnak 75C,nővéremnek 80D méretű melle van.Nincs 80D-nél kisebb mellű rokonom anyun kívül. És ehhez KB. 55-65 kg-ok,úgyhogy nem is mondhatni kövérnek őket.

Én még csak 16 éves vagyok,és csak 70B a méretem.160 cm,és 48 kg vagyok.Szerintetek sokat fog még nőni ezek alapján?Így túl aránytalan a méreteimhez szerintem..:(

2013. ápr. 1. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ezekből a betűk a mellméretek csak, a centi az a törzs körfogata.

Nekem legutóbb 33évesen nőtt a mellem hirtelen. Súlygyarapodással is nő a mell arányosan.

2013. ápr. 1. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy fog még nőni! másik kérdés, hogy biztos, hogy jó méretű melltartókat hordtok?
2013. ápr. 1. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, azt se feledd el, hogy ezek nem mellméretek, hanem melltartóméretek.:D
2013. ápr. 1. 22:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a felvilágosítást!Ezt nem tudtam. :)

Igen,biztos,hogy jót hordunk.

2013. ápr. 1. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
20 éves korig nő a mell
2013. ápr. 1. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
egyébként a genetika ilyen, vannak ismerőseim, ahol anya-lánya sokmindenben hasonlít, kivéve mellméretben! nőhet is, nem is! de számomra egy 70B is nagyon szexi tud lenni!
2013. ápr. 1. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem értelek 70/B méret nem lehet aránytalan hozzád, hiszen egy átlagos felnőtt méret a B kosár. A 70 azt mutatja hogy vékony is vagy mellé, tehát minden okés így ezek alapján. Teljesen arányos, sőt... 21 éves korodig meg még fejlődni is fogsz minden téren.
2013. ápr. 1. 23:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy meddig nő a mell, viszont nem kell aggódnod, ez szerintem arányos az alkatodhoz és a 70B nem kicsi mell, olyan tenyérbeillő, az pedig pont jó:)

17/F

2013. ápr. 2. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!