Mitől változott meg a szemszínem?
Eddig teljesen sötétbarna , majdnem fekete volt a szemem.
De pár napja észrevettem hogy világosodott és a külső része már inkább kékes , zöldes...
Ez mitől lehet?? És akkor most már nem lesz barna szemem, hanem átvált kékre vagy zöldre??
Pedig én úgy szerettem a sötétbarna bociszemem :(((
Egy filmben láttam, hogy egy nőnek így ilyen rondán elszíneződött a szeme, és azért volt, mert volt egy meg nem született ikertestvére. Ikreknél fordul elő.(hozzátenném ez egy horrorfilm volt xD)
Persze lehet hogy ez teljesen más!!!
Kérdezz meg egy szemorvost, biztos megmondja hogy mi a baj. Ha pedig elszíneződik, hordhatsz kontaktlencsét, és visszakapod a szép bociszemeidet. :)
hát remélem én nem egy horrorfilmbe csöppentem bele xD xD
azért köszi
semmi baj utolsó
nálam mindent szabad :D:D
amúgy már engem is érdekelne az a film xD
15:48-as! A film címe: A túlvilág szülötte (angolul: Unborn). Elég 'vicces'.:D
Amúgy a barátnőm anyukájának a szeme is változik zöld-sárga-barna között. De azért fura hogy barnásfeketéből kék.
1. válaszadó voltam.
Én is láttam a filmet!
A barátom szeme sokáig kék volt most meg zöldes barna.Tesómnak régen barna szeme volt,kékes majd zöldes.Tényleg,nem vicc.Az én szemem is változhatna kékre vagy zöldre:)
Üdv!
Nekem alaphangon kék a szemem, de ha nagyon felidegesítenek, akkor elzöldül, ha pedig nagyon boldog vagyok, akkor világoskék lesz...még jó, hogy az irigységtől nem sárgul el:D
Lehet, hogy nálad is a hangulat miatt változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!