Mi a véleményetek az EFX karkötőről? Ha van jó/rossz tapasztalatotok, az légyszives írjátok le nekem. Változott valami, mióta hordjátok? Többféle színben/vastagságban lehet venni? Csak felnőttek használhatják?
Köszönöm a válaszokat:)Az egy genetikailag kódolt karkötő,ami állítólag nagyon jó hatással van az emberekre...Stresszoldás,alvásproblémák,állóképesség,erő,rugalmasság,koncentráció,éberség javulása..Az egyensúly azonnal látható,érezhető a hatása,már mindenki kipróbálta,és nagyon jó..rajtam volt pár percig:D
és tényleg jó:)
talán a tanulásban is segít,mert elég összekuszált vagyok:P:)
és 100%-osan vízálló;)
De jó *.*
Hol lehet ilyet kapni és mennyiért?:))
Képet esetleg tudnátok mutatni?:)
16:50-nek:Igen.Félreérted:)Én nem reklámozom,csak amint mondtam kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra:)
Nem tudom én se h hol lehet venni,neten utána kell nézni.
kép: [link]
HIhetetlen, de tényleg működik. Én tegnap próbáltam, az egyensúly megtartási próba nem kamu, többször többféleképpen próbáltam és sokkal stabilabb voltam, amikor a kezemben tartottam. ELKÉPESZTŐ !!! Az, hogy a mindennapokban ez mennyire lesz hatásos, nem tudom még, de kíváncsi vagyok nagyon.
www.efxhungary.com és az Ázsiacenterben lehet kapni az üzletek között egy kis pultnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!