Milyenek a körmeim? 10/? (kép lent)
Mindegy, hogy saját-e vagy mű, mert nem szép..
10/2
Szerintem saját. Nekem sem jön be, de ha rövidebb lenne a körmöd és nem lenne ennyire túlbonyolítva a minta,akkor szép lenne. :)
De a minta még el is megy, de nekem nem jön be az ennyire hosszú köröm.
17/L
Gondolom nagyon tetszhet neked, különben nem raktad volna ide fel. :) Ahogy elnézem a sajátod, max zselés körömlakkal van csinálva. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy te csináltad-e magadnak, vagy manikűrös csinálta, ez nyilván kézügyességtől függ. Mindenesetre vitathatatlanul szép, itt most mondogatják az emberek, hogy látszik a mintáján, hogy te csináltad, stb, stb, de nem várhatják el, hogy olyan milliméterre pontos kézügyességed legyen (vagy akár a manikűrösnek), mint amilyenek a gyárakban azoknak a gépeknek vannak, amik az előre legyártott műkörmöket készítik. Ami az alakját illeti, és utálom a négyzetes körmöket, szerintem a körmök legyenek oválisak, formára a tied nagyon tetszik, bár az tény, hogy nem sikerültek tökéletesen szimmetrikusra, de ez esetben is ugyanaz él, mint amit a mintáknál mondtam. Az emberek, akiknek még nem volt hosszú körmük nem tudják, hogy mennyire könnyű/nehéz élni vele, én tudom, nem nehéz, csak hozzá kell szokni ;)
Mindenesetre szép, tetszik, az apróbb fent említett hiáktól eltekintve elfogadnám, bár az biztos, hogy ha most én csináltatnék magamnak körmöket, akkor biztosan nem ilyet csináltatnék, kissé szimpla, és nem feltűnő. Igazából mindig is úgy gondoltam, hogy ha már hosszú, akkor legyen feltűnő :D
Amennyiben te csináltad ügyes vagy, amennyiben manikűrös csinálta,.. hát akkor még van mit fejlődnie, de nem rossz. Amennyiben műköröm...... de nem, nem műköröm.. :D
10/7 -> -1 az alak pontatlansága miatt, -1 a rajz pontatlansága miatt, és -1 a nem megfelelő színválasztás miatt(túlságosan egybeolvadnak az egyébként szép minták).
17/L
Nagyon ronda , kakiii .
Sztem inkább menj kakilni én szeretek kakilni , van amikor folyó azaz hasimasi menése és van mikor nem . Ti szerettek kakilni??
A nevem kakimaki a nevem kakimaki a nevem kaki , kaki , kakimaki . Ohh yehhhhhh :) Na csumi kakikáim , jahh és undoritó a körmöd ,de nem baj bohócnak elmehetsz vele na csumi ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!