Milyenek a körmeim? 10/? (kép lent)
2013. jún. 15. 13:40
1/23 anonim válasza:
Nekem nem jön be, műköröm hatása van... 10/3
20/L
2/23 anonim válasza:
Műköröm ez látszik max az nem tudja akinek nem volt és amúgy ronda mert olyan egyszerű semmilyen meg ez a szín.. inkább feketével kellett volna nem fehérrel díszíteni és körömágy hosszabbítót se használt a körmösöd ami megint gáz.
3/23 anonim válasza:
Szerintem saját!
Amúgy nekem tetszik, ha te csináltad magadnak, akkor nagyon ügyes kezed van!
10/7
4/23 anonim válasza:
Bocsi de nagyon nem...10/1 és az is csak azért, mert megcsinálták neked, és a belefektetett munkát is értékelni kell
6/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik :) 10/9 :** ne törődj másokkal :D lényeg hogy neked tetsszen :D
7/23 anonim válasza:
Szerintem saját, 5 pontot kap mert a formája nagyon nem tetszik és a dekor sem jön be. Viszont maga a köröm jóminőségű és szép. (már ha tényleg saját, nem pedig mű)
8/23 anonim válasza:
Szerintem saját köröm, mert a mutató ujjadon látszik, hogy picit ferde a köröm. Amúgy nem rossz, egész szép.10/7 Bár én ilyet nem viselnék el magamon.
9/23 anonim válasza:
Ronda, 0/10!
Minek ez a csicsa-micsa??? Szedd le és vágd rövidre, mert így hasznát sem veszed, csak zavaró, útban van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!