Csak KIFUTÓMODELLEK írjanak nekem. Hogyan kezdtétek? Több lent
Szia! Mivel nem hiszem, hogy sok kifutós olvas gyak. kérdések.hu-t ezért én is válaszolok.
Vagy elmész egy ügynökséghez, befizetsz pár tízezret és csinálnak 1 portfoliót, amit besüppesztenek a többi 15000 lányé mellé, és reménykedsz, hogy a megrendelő pont nálad üsse fel a paksamétát. Vagy elmész egy olyan helyre, ahol pl. ruhatervezéssel foglalkoznak és ott megkérdezed, hogy nincs-e szükségük egy modellre (azért kisebb helyeken több esélyed van, mint a multiknál). De a legjobb, ha keresel olyan valakit, aki "benne van a bizniszben" (pl. más modellek, vagy egyéb emberkék, akik a bemutatókon szoktak sündörögni), mert ismertség nélkül sehol se könnyű boldogulni.
Szia.Én 2hete voltam egy meghallgatáson.Beválogattak.Nekemis megvannak hozzá az adottságim.Először is elkell végezned egy tanfolyamot aztán csináltatni egy portfóliót.Több mint 100ezer Ft-ből jön ki. Én ezért mondtam vissza az ajánlatot.Mert lehet elvégzed meg megcsináltatod a portfóliót aztán kiraknak téged a weblapjukra de ők se garantálják hogy találnak neked munkát.Ezt őkis megmondják a legelején.
Sok sikert azért;)
Én azt tudom ajánlani,hogy jelentkezz vmi hires modellügynökséghez.pl:
Ha tetszel nekik,nem pénzért csinálják meg a portfoliodat,és munkát is kapsz.Persze biztos nagyon nehéz bekerülni.
Sok szerencsét =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!