Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak KIFUTÓMODELLEK írjanak...

Csak KIFUTÓMODELLEK írjanak nekem. Hogyan kezdtétek? Több lent

Figyelt kérdés
minden adottságom megvan ahhoz, hogy kifutós modell legyek. 184 cm magas vékony hosszú hajú lány vagyok, tudok jármi magassarkú cipőben is. nagy zöld szemeim vannak, és barna hajam. Szeretnék kifutómodell lenni, halottam hogy oda magas lányok kellenek. hogyan induljak el ami nem oylan drága?
2009. okt. 10. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
már bocs,de nem hinném,h. hemzsegnek itt az ilyen modellok :D jó várakozást :P
2009. okt. 10. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Keress egy pénzes pasit, aki benyom egy ügynökséghez.
2009. okt. 10. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mivel nem hiszem, hogy sok kifutós olvas gyak. kérdések.hu-t ezért én is válaszolok.

Vagy elmész egy ügynökséghez, befizetsz pár tízezret és csinálnak 1 portfoliót, amit besüppesztenek a többi 15000 lányé mellé, és reménykedsz, hogy a megrendelő pont nálad üsse fel a paksamétát. Vagy elmész egy olyan helyre, ahol pl. ruhatervezéssel foglalkoznak és ott megkérdezed, hogy nincs-e szükségük egy modellre (azért kisebb helyeken több esélyed van, mint a multiknál). De a legjobb, ha keresel olyan valakit, aki "benne van a bizniszben" (pl. más modellek, vagy egyéb emberkék, akik a bemutatókon szoktak sündörögni), mert ismertség nélkül sehol se könnyű boldogulni.

2009. okt. 10. 21:44
 4/6 anonim válasza:

Szia.Én 2hete voltam egy meghallgatáson.Beválogattak.Nekemis megvannak hozzá az adottságim.Először is elkell végezned egy tanfolyamot aztán csináltatni egy portfóliót.Több mint 100ezer Ft-ből jön ki. Én ezért mondtam vissza az ajánlatot.Mert lehet elvégzed meg megcsináltatod a portfóliót aztán kiraknak téged a weblapjukra de ők se garantálják hogy találnak neked munkát.Ezt őkis megmondják a legelején.

Sok sikert azért;)

2009. okt. 11. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Én azt tudom ajánlani,hogy jelentkezz vmi hires modellügynökséghez.pl:

[link]

Ha tetszel nekik,nem pénzért csinálják meg a portfoliodat,és munkát is kapsz.Persze biztos nagyon nehéz bekerülni.

Sok szerencsét =)

2009. okt. 11. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Írj a Valentine Modelsnek, hátha látnak benned fantáziát: [link] Barátnőm évek óta velük dolgozik, és most sincs itthon, hanem Koreában van, de már rengeteg helyen megfordult. Teljesen korrekt, megbízható ügynökség. Suli vagy munka mellett lehetsz part-time modell is, de ha feláldzod a erre az életed, akkor külföldre (is) közvetítenek. Ők csak tökéletes lányokkal dolgoznak, komoly szerződéssel. Szerződésbe veszik, pl a hajszíned, mérteidet is, ami nem változhat. Barátnőm 2 centi felesleg miatt, ami a csípőjén volt, nem mehetett külföldre amíg le nem dolgozta.
2009. okt. 11. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!