Az ilyen szőke árnyalatot hogy hívják? (bocsi h olyat mutatok amiben van fekete is de gondolom attól meglehet állapítani XD)
am sztetek ha valakinek világos a bőre és a szeme világos zöldes barna annak ajánlanátok ilyen szőke hajat?
Ne engedd,hogy "leszivassa"a hajad.Az enyémmel csinálták már.Mellig érő hajat kellett levágatnom fülig érőre!!!
Viszont,ha türelmes vagy,3-4 hónap alatt fodrász simán kivilágosítja a hajad,csak havonta mindig picit világosítani kell.
jézusom olyan mellig érőből fülig érőt:S
én nemélném túl ha olyanra kéne vágatnom mert nagyon lassan nő a hajam:S
Kedves Kérdező! Nyugodtan csináltasd meg. Nekem is sötét barna hajam van, elmentem egy fodrászhoz, aki tényleg ért hozzá. De először nem szívatta le az egészet, csak melírozta, így két festéssel lettem teljes szőke. Nem roncsolódott nagyon a hajam, a hossza teljesen megmaradt. Sőt, nekem jobb is, hogy festve van, mert nagyon zsírosodott, és két naponta kellett mosnom, most már elég hetente egyszer.
Annyit tanácsolok, hogyha mosás után szárításkor nagyon gubancos a tarkódnál, akkor ne akard kifésülni, hagyd, és minden nap fésülgesd át óvatosan. Ekkor nem fog roncsolódni a hajad, és dúsabb hatást is kelt. (Nekem ez fontos, mert alapból lelapul a hajam, nem a festés az oka.)
Úgyhogy én ajánlom neked a festést, én nem bántam meg, semmi hátrányom nem származott belőle, csak a pénztárcám bánta, de a hajam egyáltalán nem.
Utolsó vagyok, még annyit, hogy ne higyj az előttem szólónak, ő biztos rossz fodrászhoz ment, vagy magának csinálta, ismerek ilyen lányt, aki szintén így járt.
És nekem nem 3-4 hónapig tartott, csak 1 hónapig. Először bemelírozta egyszer, vártam 4-5 hetet, hogy erősödjön a hajam, aztán bemelírozta a kimaradt részeket úgy kb. És akkor lettem teljes szőke.
mellig érő hajból NEM kell levágni fülig érőt -.- badarság..
a kedves válaszolónak gondolom mielőtt leszivatta a haját,az előtt is tönkre volt menve...elment fodrászhoz,leszivatta,duplán tönkrement és MAXIMUM ezért ekllett addig levágni... de amúgy csak pár centit kell...
a platina haj pedig ilyen -> fehér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!