Sokat hízott Hilary Duff? Mi a véleményetek?
2009. okt. 10. 13:18
1/9 anonim válasza:
Legalább nőies formája lett és nem olyan mint egy anorexiás csontkollekció! (mit ahogyan benne van már a 4. kép linkjében)
2/9 anonim válasza:
Én a most alatti első linket nem tudtam megnyitni, nem tudom milyen kép lehet az... Amúgy szerintem ahhoz képest, hogy anorexiás volt (ha az volt, én nem tudtam róla), akkor nem hízott szerintem olyan sokat. Régebben ennél is kerekebb volt... Csinos. :) De az utolsó kép nagyon beállított, tehát ps-os és azt lehet vékonyítani meg minden, az utolsó előtti képen viszont nem igazán látszik az alakja...
az első képek jók! :)
Szerinted?
5/9 anonim válasza:
szerintem régebben túlságosan vékony volt most majdnem pont jó bár lehetne kicsit vékonyabb...
6/9 anonim válasza:
Szerintem jobb, hogy hízott valamennyit, de egy kicsit gnóm az alakja, szerintem, legalábbis az egyik képen. :/
7/9 anonim válasza:
1000-szer jobb, így legalább van rajta a csonton kívül valami, ja és nem olyan lapos
8/9 anonim válasza:
Egyértelműen jobb, mint gebén. A mostani képeken is vékony,és van már legalább nőies alakja. Az elsőkön semmi alakja nincs, csak csont. Abban nincs semmi szép. :S
9/9 anonim válasza:
Igazából ha kisebb képeit nézed, akkor láthatod, hogy alapból nem vékony a csaj. De szerintem sokkal jobb mint anorexin :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!