Szerintetek is szörnyen kicsik a melleim?
Nagyon előnytelennek tartom, hogy ennyire kicsik, nem tudom, hogy fognak-e még nőni. Nagyon önbizalom hiányos vagyok. Bunkó kommentektől kíméljetek, csak normálisan kifejezett véleményeket kérek. 16/L
Pfff.... Ide jársz önbizalmat növelni... SZÉGYEN VAGY!!!
Amúgy a melleid jók, csak kicsit vékony vagy... Szedj fel egy kicsi izmot és zsírt!
Jajj de kis buta vagy :))
Nagyon szép cickóid vannak! Nem túl kicsik. Ha jelentősen nagyobb lenne, akkor már túl nagy lenne az alkatodhoz képest! Az ARÁNYOKON van a hangsúly. Kár, hogy fekete-fehér a kép
De azért biztos ami biztos: Oldalról is meglesném őket, avagy félig oldalról! Küldenél egy olyan képet..?
21F
Lenne még egy fura kérésem... Egy kivágott topban is megnéznélek, de NEM push-up melltartóban. :))
Annyira kíváncsi vagyok, hogy hogyan néz ki az a cici "felöltöztetve", amelyik meztelenül ilyen szép... O:-)
ez szörnyen kicsi???
ez pont jó.
nem tudom, másnak nem tűnt fel, csak nekem valami fura?
sztem a mellekkel nincs probléma, a mellkasod az ami olyan szűk a vállaidhoz képest...na meg középen látszódnak a bordáid, szerintem picit felszedhetnél+tornázhatnál
Ne haragudj, de lányként muszáj ideírnom.
Gyönyörűek a melleid. Kicsi, de ne is akarj nagyobbat. Az enyém nagyobb, lóg, lifeg, és nincs ilyen szép formája.
Szerintem nagyon szépek, ne tartsd előnytelennek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!