Szerintetek is szörnyen kicsik a melleim?
Nagyon előnytelennek tartom, hogy ennyire kicsik, nem tudom, hogy fognak-e még nőni. Nagyon önbizalom hiányos vagyok. Bunkó kommentektől kíméljetek, csak normálisan kifejezett véleményeket kérek. 16/L
Kicsik??Egyáltalán nem, főleg 16 évesen.Nekem nagyon kicsik, régebb kifejezetten zavart,már nem annyira,bár nem bánnám ha nagyobb lenne, mert fürdőruhában nem valami jól néz ki.De a pasim igy is imád és ez a lényeg:)
19/L
bárcsak nekem is ekkora lenne :) egyáltalán nem kicsik, szerintem pont jó, én örülnék ilyeneknek
18L
Nekem kisebb, szerintem a tiéd pont ideális. :)
De amúgy engem nem zavar... 12 éves korom óta ilyen, elfogadtam. Pedig engem csúfoltak is miatta. :D
A melleid nagyon szépek!
Szép kerekek, feszesek...
Az enyémek hegyesek, távol állnak egymástól, nem ilyen feszesek és a mellbimbóudvaraim túl nagyok.
Szóval nagyon örülnék neki, ha ilyen melleim lennének, mint neked. :D Becsüld meg! 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!