Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért érzem magam még kövérebb...

Miért érzem magam még kövérebbnek?

Figyelt kérdés

Régebben 75 kg-val nem éreztem magam kövérnek,legalábbis nem érdekelt..

Lefogytam 60 kg-ra,és már annyira rossz mindig a kedvem,szinte minden nap sírok,hogy 60kg-san hogy lehetek ekkora???

Fejben néha úgy tudatomnál vagyok,hogy nem vagyok kövér,de a tükörképem egészen mást mutat sajna..:(((

Valamint,ha nagyon lapos a hajam,akkor is kövérebbnek érzem magam..:( Más is van így ezzel,ez miért van?? :( 19/L 165 cm vagyok egyébként a 60 kg-hoz..:(

2013. jún. 12. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez csak a megszokástól van, nekem is így volt, amikor elkezdtem fogyókúrázni, 65 kg voltam, és még amikor 50 kg-os voltam, akkor is úgy láttam magam, mintha mi se történt volna, ugyanolyan kövérnek láttam magam. Ezután eszembe jutott az az ötlet, hogy mi lenne, ha most már abbahagynám a fogyózást (ettem mindent a cukron és szénhidráton kívül), csak többet tornáznék, és minden nap csinálnék magamról egy fényképet. Ha a fényképeket látod, észre fogod venni magadon a változást, sokkal magabiztosabb leszel, és a tornától pedig még formásabb.:) Tehát a megoldás: csinálj a testedről fényképeket. Nekem ez vált be.:) Egyébként én 170 vagyok, 50 kg.
2013. jún. 12. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
10%

Igen,jól érzed,kövér vagy!Tessék sportolni,diétázni és fogyni.Én 167 cm és 47 kiló vagyok.

Jól érzem magam a bőrömben.

2013. jún. 12. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Hát így láthatatlanban neked fel kéne szedned 10 kg-mot! :D

A legegyszerűbb számítás, ami bár nem annyira pontos, az a magasságodból - 110 cm.

Azaz neked:

165

-110

_____

55

Kb 55 kg-nak kéne lenned. De állítólag 5 kg +/- még belefér.

Szóval ha így vesszük, az utolsó válaszoló messzebb áll a számára ideális testtömegtől... ;)

Én 170 cm-hez vagyok 59 kg, szerintem pont jó alakom van.

Régebben kevesebb voltam, olyan 53-55 kg.

De aztán elkezdtem sportolni, izmosodtam, formásodtam, és ezzel együtt ugye nőtt a testtömegem is. :)

Nem tudom pontosan, hogy milyen alakod lehet, mert ezt így nem lehet megmondani.

Lehet, hogy jó alakod van, lehet, hogy picit duci vagy.

Ilyen adatokkal mindkettő variáció lehetséges. :)

Láthatatlanban nehéz megmondani.

Számít, hogy mennyire vagy erős csontozatú!

Illetve, hogy hol van rajtad a súly. Mert ha a melleden, akkor az szerintem senkit sem zavar. ;D

Képet esetleg tudsz linkelni? Vagy valami olyat, amin olyasmi alak van, mint a tiéd? :)

2013. jún. 12. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es,te már túl vékony vagy,ne gyere a baromságokkal és ne akard rávenni hogy anorexiás legyen!

nincs veled semmi baj,nem vagy kövér,csinálj néhány képet és hasonlítsd össze a régiekkel,akkor meglátod a különbséget:)

2013. jún. 12. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele..160 cm vagyok, 69 kg-vel kezdtem fogyókúrázni, most 46 kg-t tartok, nekem ez az ideális, de hiába voltam majdnem 70 kg, 55 kilósan még tök nagynak láttam magam..
2013. jún. 12. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!