Miért érzem magam még kövérebbnek?
Régebben 75 kg-val nem éreztem magam kövérnek,legalábbis nem érdekelt..
Lefogytam 60 kg-ra,és már annyira rossz mindig a kedvem,szinte minden nap sírok,hogy 60kg-san hogy lehetek ekkora???
Fejben néha úgy tudatomnál vagyok,hogy nem vagyok kövér,de a tükörképem egészen mást mutat sajna..:(((
Valamint,ha nagyon lapos a hajam,akkor is kövérebbnek érzem magam..:( Más is van így ezzel,ez miért van?? :( 19/L 165 cm vagyok egyébként a 60 kg-hoz..:(
Igen,jól érzed,kövér vagy!Tessék sportolni,diétázni és fogyni.Én 167 cm és 47 kiló vagyok.
Jól érzem magam a bőrömben.
Utolsó!
Hát így láthatatlanban neked fel kéne szedned 10 kg-mot! :D
A legegyszerűbb számítás, ami bár nem annyira pontos, az a magasságodból - 110 cm.
Azaz neked:
165
-110
_____
55
Kb 55 kg-nak kéne lenned. De állítólag 5 kg +/- még belefér.
Szóval ha így vesszük, az utolsó válaszoló messzebb áll a számára ideális testtömegtől... ;)
Én 170 cm-hez vagyok 59 kg, szerintem pont jó alakom van.
Régebben kevesebb voltam, olyan 53-55 kg.
De aztán elkezdtem sportolni, izmosodtam, formásodtam, és ezzel együtt ugye nőtt a testtömegem is. :)
Nem tudom pontosan, hogy milyen alakod lehet, mert ezt így nem lehet megmondani.
Lehet, hogy jó alakod van, lehet, hogy picit duci vagy.
Ilyen adatokkal mindkettő variáció lehetséges. :)
Láthatatlanban nehéz megmondani.
Számít, hogy mennyire vagy erős csontozatú!
Illetve, hogy hol van rajtad a súly. Mert ha a melleden, akkor az szerintem senkit sem zavar. ;D
Képet esetleg tudsz linkelni? Vagy valami olyat, amin olyasmi alak van, mint a tiéd? :)
2-es,te már túl vékony vagy,ne gyere a baromságokkal és ne akard rávenni hogy anorexiás legyen!
nincs veled semmi baj,nem vagy kövér,csinálj néhány képet és hasonlítsd össze a régiekkel,akkor meglátod a különbséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!