Nagyon szép a hajad, az arcod, a bőröd, viszont szerintem is nagyon vékony vagy. Ezzel alapvetően nincs baj, csak ne vegyél fel ilyen felsőt, mert ebben nem csak a melltartód látszik ki(ami egyébként soha nem szép, bármennyire divatos épp a felső), de a bordáid is kivannak...
Sose baj ha valaki vékony, de vannak olyan részek, amik nem szépek egy vékony lányon.Tipikusan a borda kérdés. Ha felvennél egy normális, ujjatlan felsőt, már sokkal jobb lenne az összekép és senki nem mondaná, hogy úgy nézel ki, mint egy utcalány.
Szóval szép és csinos vagy, de az öltözködésre, a stílusra kicsit jobban odafigyelnék a helyedben. :)
22N
Szerintem izmosodni kéne egy kicsit, hogy a lábadnak szép formája legyen.
Ez a kisnadrág szerintem eggyel nagyobb méretben jobban nézne ki rajtad.
A kilógó melltartó szerintem se jó, még ha fekete lenne..de már lehet kapni erre a célra kisebb toppokat, az nem gáz ha kilátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!