Szép vagy és az alakod is szuper jó. Nem kellene felszadned egy kicsit sem, mert nem vagy túl vékony, neked ilyen vékony a testalkatod, ha felszedsz egy kicsit akkor csak hájad lenne belöle.
Az öltözék kicsit gáz, habár a naci szuper, de a felsö alá az a fürdöruha nem megy. ha strandra indulsz akkor jó a felsö egy másik fürdöruhával, de városba ne menj benne.
A nyaklánc gáz, a szemüveg is nagyon rosszul áll.
Először is iszonyat vékony vagy, látszanak a bordáid is.Egyél többet, de mellette sportolj és egyből formásabb leszel.
Aztán a ruha...A gatyó még ok, nyár van...a párducmintás cucc nálam alapból kiesik, főleg ha így veszed fel, hogy kilóg az alól a nőietlen valami alól. A kutyalánc szintén felejtős.
Az arcod amúgy nem lenne csúnya, átlagos, de a többin szerintem változtass!
Kicsit sem lehetsz beképzel ha azt hiszed hogy irigységből írnak negatív dolgokat.
Szép az arcod,vékony vagy de alaktalan,nagyon formátlan vagy,az öltözködéseddel szerintem nincs nagy gond,csak ez is azt emeli ki hogy mennyire formátlan vagy,a nyaklánc és a karkötő pedig szerintem nem illik hozzá.
Ezaz beszéld rá hogy ne szedjen fel egy kis pluszt,ígyis csontkollekcióba való!
Az arcod szép, de az alakod nagyon sovány, nem szép! Szedj fel 4-5 kilót, izmot is meg zsírt is!
A stílusod sem tetszik... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!