Mivel lehet fület tágítani?
Figyelt kérdés
Elkezdtem tágitani a fülemet 1fogpiszkáloval.. mivel lehetne a továbbiakban ?2009. okt. 9. 17:40
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a tányért kiprobálom :)
2009. okt. 9. 18:24
4/8 anonim válasza:
én azt hallottam, hogy szöggel, majd szívószállal tágítják :S De szerintem mondjuk elég veszélyes, h mindenfélét dugdosol a füledbe...
6/8 anonim válasza:
keresel otthon valami tárgyat, ami egyre vastagodik (pl ecset), vagy pedig veszel ilyen ( [link] tüske formájú tágítót.
ha valami otthoni cuccal csinálod, mindenféleképpen fertőtlenítsd le! amúgy fürdés után cseréld a tágítókat, úgy kevésbé fájdalmas. :)
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm aválaszokat , és persze fertötlenitem és fürdés után cserélem ;P
2009. okt. 11. 17:30
8/8 anonim válasza:
azonnal cseréld le a fogpiszkálót valami másra mert az sokkal fájdalmasabb és nekemis vérzett amikor kivettem és elfertözödött a fától
javasolnám a tüket és egyre többet tegyél be aztán váltsd át fülpiszkálóra aztán tollbetét stb..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!